Libnet.ro
UNICEF

06:00

Pruna intervine in scandalul reportajului despre traficantii romani de arme: Statul roman e obligat sa dea in judecata Sky News

B1 B1,
Pruna intervine in scandalul reportajului despre traficantii romani de arme: Statul roman e obligat sa dea in judecata Sky News

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a vorbit despre scandalul iscat in jurul reportajului Sky News in care sunt prezentati un grup de asa-zisi traficanti romani de arme, potrivit. continuă pe B1

Jurnalistul Sky News continua sa sustina verdicitatea reportajului despre traficantii romani de arme. Delirul lui Stuart Ramsay pe Twitter

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay continua sa sustina veridicitatea materialului Sky News al carui realizator este si care prezinta o banda de asa-zisi traficanti de arme romani, in ciuda.

Reactia Ambasadei Romaniei la Londra dupa reportajul Sky News despre traficantii romani de arme

Ambasada Romaniei in Marea Britanie sustine ca a preluat informatiile primite de la Politia Romana legata de faptul ca armele care apar in reportajul Sky News sunt de vanatoare, nu de razboi, si le-a transmis postului britanic de televiziune ca drept la replica.

Noi date despre traficantii romani de arme. Suspectii sunt vanatori atestati (VIDEO)

Au aparut noi date despre asa-zisii traficanti de arme. Unul dintre acestia este manager la Vodafone Bistrita. Cei pe care postul de televiziune britanic i-a prezentat drept traficanti de arme sunt, in.

Reportajul despre traficantii de arme din Romania in vizorul CNA-ului britanic: 12 plangeri depuse pe numele televiziunii Sky News

Ofcom, forul audioviziual britanic, va analiza 12 plangeri depuse in legatura cu reportajului televiziunii Sky News depre traficantii de arme din Romania. Materialul difuzat de postul britanic.

Armele erau reale. Obisnuiti-va cu ideea! Autorul reportajului despre presupusul trafic de arme din Romania ia peste picior reactiile de la Bucuresti (VIDEO)

Armele sunt reale, Guvernul roman e stanjenit si toata lumea ar trebui sa se invete cu ideea, a scris pe Twiiter Stuart Ramsay, jurnalistul Sky News care a realizat reportajul despre presupusul.

Sky News nu renunta: Postul de televiziune britanic sustine ca materialul cu traficantii romani de arme este real

Postul de televiziune britanic Sky News a oferit un punct de vedere oficial cu privire la reportajul realizat de jurnalistul Stuart Ramsay in care apare un grup de traficanti romani de arme,.

Scandalul reportajului Sky News ia amploare! Traficantii romani de arme, din nou audiati la DIICOT (VIDEO)

Audierile in cazul materialului Sky News continua joi la DIICOT, potrivit B1 TV. Mai exact, cei cinci protagonisti ai materialului au fost lasati liberi dupa ce au fost audiati mai multe ore de procurori,.

Stuart Ramsay, autorul reportajului controversat despre traficul cu ARME, sustine ca Guvernul Romaniei este jenat de dezvaluirile sale

Stuart Ramsay, realizatorul reportajului difuzat de postul britanic Sky News despre traficul de arme din Romania, sustine ca guvernul de la Bucuresti ar fi jenat din cauza dezvaluirilor sale.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )