Libnet.ro
UNICEF

11:15

PSD nu sustine initiativa lui Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
PSD nu sustine initiativa lui Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu

PSD nu sustine initiativa lui Calin Popescu Tariceanu, de suspendare a presedintelui Traian Basescu, sa nu-i dea motiv lui Traian Basescu sa fie in campanie electorala. in interiorul PSD se. continuă pe Antena3

Tariceanu: Suspendarea presedintelui ar trebui votata in 3 octombrie pentru referendum in 2 noiembrie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, ca suspendarea presedintelui Traian Basescu ar trebui votata cel mai devreme in 3 octombrie. Asta pentru ca referendumul de demitere sa fie.

Dragnea: Nu vad de ce am sustine initiativa suspendarii presedintelui Basescu

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la Alba Iulia, ca in partid nu a fost nicio discutie oficiala referitoare la suspendarea sefului statului, el apreciind ca nu vede de ce ar fi sustinuta o asemenea initiativa, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: Nu vad de ce am sustine initiativa suspendarii presedintelui Basescu

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca in partid nu a fost nicio discutie oficiala referitoare la suspendarea sefului statului, el apreciind ca nu vede de ce ar fi sustinuta o asemenea initiativa, noteaza Agerpres. In plus, Dragnea a discutat si despre posibilitatea fraudarii alegerilor prezidentiale din noiembrie: Nu exista absolut niciun fel de posibilitate, toate structurile Ministerului de Interne, si nu numai, isi vor face datoria, tot procesul este transparent.

Tariceanu: Suspendarea presedintelui ar trebui votata in 3 octombrie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, la Suceava, ca votul pentru suspendarea presedintelui ar trebui organizat cel mai devreme in 3 octombrie astfel incat referendumul de demitere sa fie organizat in 2 noiembrie, cand va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )