Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dragnea: Nu vad de ce am sustine initiativa suspendarii presedintelui Basescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea: Nu vad de ce am sustine initiativa suspendarii presedintelui Basescu

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la Alba Iulia, ca in partid nu a fost nicio discutie oficiala referitoare la suspendarea sefului statului, el apreciind ca nu vede de ce ar fi sustinuta o asemenea initiativa, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Nu vad de ce am sustine initiativa suspendarii presedintelui Basescu

Presedintele executiv al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca in partid nu a fost nicio discutie oficiala referitoare la suspendarea sefului statului, el apreciind ca nu vede de ce ar fi sustinuta o asemenea initiativa, noteaza Agerpres. In plus, Dragnea a discutat si despre posibilitatea fraudarii alegerilor prezidentiale din noiembrie: Nu exista absolut niciun fel de posibilitate, toate structurile Ministerului de Interne, si nu numai, isi vor face datoria, tot procesul este transparent.

PSD nu sustine initiativa lui Tariceanu de suspendare a presedintelui Traian Basescu

PSD nu sustine initiativa lui Calin Popescu Tariceanu, de suspendare a presedintelui Traian Basescu, sa nu-i dea motiv lui Traian Basescu sa fie in campanie electorala. in interiorul PSD se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )