Libnet.ro
UNICEF

06:00

PSD vrea o sedinta extraordinara pentru Codul Fiscal, la sfarsitul lui august

B1 B1,
PSD vrea o sedinta extraordinara pentru Codul Fiscal, la sfarsitul lui august

PSD vrea o sedinta extraordinara pentru Codul Fiscal, informeaza B1 TV. in cadrul sedintei PSD de luni, social-democratii au hotorat sa organizeze o sedinta extraordinara pe tema Codului Fiscal. Astfel,. continuă pe B1

24-26 august, SESIUNE EXTRAORDINARA pentru Codul Fiscal

Parlamentul se va intruni in perioada 24-26 august in Sesiune Extraordinara pentru discutatea Codului Fiscal .

Parlamentul, chemat in sesiune extraordinara pentru Codul Fiscal, in perioada 24-25 august

Biroul Permanent National al PSD a decis luni sa propuna sesiune parlamentara extraordinara, in perioada 24-25 august, pentru reexaminarea Codului Fiscal, potrivit unor surse social-democrate, transmite Mediafax .

Daily Income. Culisele negocierilor pentru Codul Fiscal

Adrian Maniutiu a prezentat, in editia de luni a emisiunii Daily Income, o serie de elemente din culisele negocierilor pentru Codul Fiscal.

UPDATE. A inceput sedinta coalitiei. PSD a stabilit sesiunea extraordinara pe Codul fiscal in perioada 24-26 august

UPDATE 14:18- A inceput sedinta coalitiei de guvernamant, la sediul PSD. Premierul Victor Ponta participa si el la sedinta. 20 - Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat.

Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister. PSD a stabilit sesiunea extraordinara pe Codul fiscal in perioada 24-26 august

12 - Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National PSD, ca legea salarizarii bugetarilor va fi finalizata si supusa dezbaterii la ince.

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara pentru a rediscuta Codul Fiscal, dupa 15 august

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

Codul Fiscal strica vacanta parlamentara. Senatorii si deputatii ar putea fi chemati mai devreme la munca

Senatorii si deputatii se vor intoarce mai devreme din vacanta. Potrivit unor surse parlamentare, Codul Fiscal le strica vacanta de 2 luni. Sursele citate sustin ca sesiunea extraordinara va fi convocata pe.

Victor Ponta: Codul fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza

Invitat in cadrul emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, premierul Victor Ponta a vorbit despre Codul Fiscal, opinand ca acest cod este bun pentru toti. Potrivit premierului, Codul fiscal este un lucru.

PNL decide in sedinta de luni ce pozitie va adopta in legatura cu Codul Fiscal

Liberalii urmeaza sa decida luni, in sedinta, care va fi pozitia acestora in legatura cu Codul Fiscal, daca premierul Victor Ponta va refuza sa dea explicatii pe acest subiect in Parlament, informeaza B1.

Ponta, revoltat pe modul in care a fost tratat Codul Fiscal. Ce spune premierul

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la sediul PSD, ca toata lumea a fost de acord cu Codul Fiscal, iar dupa aia s-au razgandit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )