Libnet.ro
UNICEF

01:05

24-26 august, SESIUNE EXTRAORDINARA pentru Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
24-26 august, SESIUNE EXTRAORDINARA pentru Codul Fiscal

Parlamentul se va intruni in perioada 24-26 august in Sesiune Extraordinara pentru discutatea Codului Fiscal . continuă pe România Liberă

Parlamentul, chemat in sesiune extraordinara pentru Codul Fiscal, in perioada 24-25 august

Biroul Permanent National al PSD a decis luni sa propuna sesiune parlamentara extraordinara, in perioada 24-25 august, pentru reexaminarea Codului Fiscal, potrivit unor surse social-democrate, transmite Mediafax .

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara pentru a rediscuta Codul Fiscal, dupa 15 august

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

PSD vrea o sedinta extraordinara pentru Codul Fiscal, la sfarsitul lui august

PSD vrea o sedinta extraordinara pentru Codul Fiscal, informeaza B1 TV. in cadrul sedintei PSD de luni, social-democratii au hotorat sa organizeze o sedinta extraordinara pe tema Codului Fiscal. Astfel,.

Codul Fiscal va fi rediscutat in Parlament pe 24 si 25 august, intr-o sesiune extraordinara

Biroul Permanent National al PSD a decis luni sa propuna organizarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, in perioada 24-25 august, pentru reexaminarea Codului Fiscal, potrivit unor surse social-democrate citate de Mediafax.

Liviu Dragnea: Nu se taie bani de la niciun minister. PSD a stabilit sesiunea extraordinara pe Codul fiscal in perioada 24-26 august

12 - Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanent National PSD, ca legea salarizarii bugetarilor va fi finalizata si supusa dezbaterii la ince.

UPDATE. A inceput sedinta coalitiei. PSD a stabilit sesiunea extraordinara pe Codul fiscal in perioada 24-26 august

UPDATE 14:18- A inceput sedinta coalitiei de guvernamant, la sediul PSD. Premierul Victor Ponta participa si el la sedinta. 20 - Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat.

Chelaru, despre reexaminarea Codului fiscal: O sesiune extraordinara se va impune in ultima saptamana a lunii august

Vicepresedintele Senatului, Ioan Chelaru, considera ca se va impune, in ultima saptamana a lunii august, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru reexaminarea Codului fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins actuala forma a proiectului legislativ.

Codul Fiscal, discutat in sesiune extraordinara: ce va face ministrul Finantelor

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat ca proiectul Codului Fiscal va fi dezbatut in Parlament in sesiune extraordinara, iar ministrul Finantelor va tine cont de cererea de reexaminare a presedintelui si va face o noua analiza, impreuna.

Daily Income. Culisele negocierilor pentru Codul Fiscal

Adrian Maniutiu a prezentat, in editia de luni a emisiunii Daily Income, o serie de elemente din culisele negocierilor pentru Codul Fiscal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )