Libnet.ro
UNICEF

22:45

Punct magic pentru Simona Halep, la Rogers Cup. Spectatorii au fost la picioarele ei

Playtech Playtech,
Punct magic pentru Simona Halep, la Rogers Cup. Spectatorii au fost la picioarele ei

Simona Halep continua sa surprinda! Campioana noastra s-a calificat in turul III din cadrul turneului de la Toronto, dupa o partida de mai bine de doua ore. Halep a trecut victorioasa peste americanca. Halep s-a calificat in tuul III al turneului din Toronto Partida de doua ore si jumatate dintre Jennifer Brady si Simona Halep . continuă pe Playtech

VIDEO Halep la Rogers Cup. Simona a reusit un punct care i-a facut pe comentatori sa exclame de admiratie

Simona Halep s-a calificat in turul III al turneului de la Toronto, dupa o victorie muncita in fata americancei Jennifer Brady.

Halep la Rogers Cup: Ce a nemultumit-o pe Simona in meciul pierdut in primul tur la turneul din Toronto

Simona Halep a spus, in conferinta de presa de dupa meciul de dublu pierdut in primul tur la Rogers Cup ca s-a simtit un pic batrana.

FOTO Halep la Rogers Cup. Cine a americanca de 24 de ani pe care o intalneste azi Simona in turul al doilea al turneului de la Toronto

Simona Halep intra azi in competitia de simplu de la Rogers Cup, unde o va intalni pe americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA,.

Halep la Rogers Cup: Simona si-a aflat adversara din optimi. Are 18 titluri WTA, doua de Grand Slam si trei victorii cu Halep

Simona Halep 4 WTA) a trecut cu greu de Jennifer Brady 74 WTA), o jucatoare de mana a doua. in optimi, romanca va intalni una dintre cele mai experimentate sportive din circuit.

Halep la Rogers Cup: Ce spune Simona despre Kuznetsova, adversara din optimile turneului de la Toronto

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Toronto, unde o va intalni, joi seara, pe Svetlana Kuznetsova, locul 198 WTA.

FOTO Halep la Rogers Cup. De ce a chemat Simona medicul in setul decisiv al partidei cu Jennifer Brady, imagini care nu s-au vazut la televizor

Simona Halep este in optimile de finala ale turneului de la Toronto, unde a ajuns nu fara emotii, dupa o confruntare dificila cu Jennifer Brady.

VIDEO Halep la Rogers Cup. Mesajul postat de Simona tarziu in noapte, dupa victoria dificila contra americancei Brady

Simona Halep a obtinut o victorie dificila in fata americancei Jennifer Brady, care a intrebuintat-o serios pe jucatoarea noastra.

Halep la Rogers Cup: Simona revine, diseara, pe teren la Toronto. Organizatorii au anuntat ora meciului

Simona Halep 4 WTA) a supravietuit dupa un duel pe muchie de cutit cu Jennifer Brady 74 WTA), dar nu va avea mult timp de odihna, urmand sa joace, joi, in optimi.

Halep la Rogers Cup: Organizatorii au anuntat ora meciului pe care Simona il va juca, miercuri, la Toronto

Simona Halep 4 WTA) va face, diseara, primul pas in tentativa de a pastra trofeul pe care l-a cucerit, anul trecut, la Montreal.

Halep la Rogers Cup: Simona a revenit pe teren dupa 24 de zile cu o infrangere dramatica la Toronto

Simona Halep s-a inscris in proba de dublu din dorinta de a avea cat mai multe meciuri in picioare pe hard, insa parcursul ei alaturi de canadianca Leylah Fernandez 16 ani) s-a incheiat rapid.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )