Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ce va purta Kamala Harris la inaugurare? Iata propunerile designerilor!

ADPM ADPM,
Ce va purta Kamala Harris la inaugurare? Iata propunerile designerilor!

Au mai ramas doar cateva zile pana cand Joe Biden si Kamala Harris isi vor prelua functiile de Presedinte si Vice-Presedinte al Americii. Ce va purta insa oare Kamala Harris la inaugurare? Iata propunerile designerilor. continuă pe ADPM

Cum arata un Zoom cu familia vice-presedintei Americii, Kamala Harris

La fel cum s-a intamplat pentru noi toti in ultimul an, intalnirile cu cei dragi s-au petrecut mai mult pe Zoom si pentru Vice-Presedinta Americii, Kamala Harris. Chiar si Anul Nou a fost sarbatorit. tot pe Zoom! .

Cum s-a lasat fotografiata Kamala Harris. Imaginea a starnit controverse in SUA

Aparitiile publice ale vicepresedintelui SUA, Kamala Harris, au capatat un puternic impact social, precum cele ale presedintelui Joe Biden. Foarte vocala, volubila si deschisa catre proiecte atipice, Kamala.

Primul contact la nivel inalt dupa scrutin: Pence a vorbit cu viitorul vicepresedinte, Kamala Harris

Actualul vicepresedinte al SUA, Mike Pence, a discutat cu vicepresedintele-ales, Kamala Harris, pentru a-i oferi consultanta inainte de investitura, acesta fiind primul contact la nivel inalt intre cele doua administratii dupa scrutinul din noiembrie, potrivit publicatiei The Hill, citata de Mediafax. Totodata, AFP subliniaza nota de contrast al acestei conversatii cu relatia dintre Donald Trump si si presedintele ales Joe Biden.

Tenisii si vicepresedintia. Kamala Harris, fotografiata prea relaxata pe prima pagina a revistei Vogue? Anna Wintour se apara

O fotografie a Kamalei Harris imbracata casual, in tenisi, pe coperta revistei Vogue este lipsita de respect fata de prima femeie de culoare aleasa vicepresedintele Statelor Unite? Controversa a fortat-o pe puternica sefa a revistei, Anna Wintour, sa dea asigurari marti ca nu a vrut sa diminueze importanta victoriei sale incredibile, relateaza AFP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )