Libnet.ro
UNICEF

22:00

Putin a inceput deja campania electorala pentru alegerile din 2018. Promite majorarea pensiilor si a salariului minim

România Liberă România Liberă,
Putin a inceput deja campania electorala pentru alegerile din 2018. Promite majorarea pensiilor si a salariului minim

Desi nu a anuntat inca daca va candida pentru un nou mandat, presedintele rus Vladimir Putin este deja in plina campanie pentru alegerile prezidentiale din martie 2018, relateaza duminica agentia de presa EFE, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Chiar daca nu si-a anuntat oficial candidatura, Putin a inceput deja campania electorala

Desi nu a anuntat inca daca va candida pentru un nou mandat, presedintele rus Vladimir Putin este deja in plina campanie pentru alegerile prezidentiale din martie 2018, relateaza duminica agentia de.

Donald Trump ironizeaza decizia Facebook de a-si revizui regulile pentru reclamele politice, in contextul anchetei privind amestecul Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a comentat ironic, vineri, decizia Facebook de a-si revizui regulile privind reclamele politice platite, pe fondul investigatiilor privind presupusa interferenta rusa in alegerile din SUA, relateaza Reuters.

Locul 1 WTA, obiectivul Simonei Halep pana la finalul anului: E in mintea mea in fiecare zi si lucrez pentru asta din greu

Inaintea debutului la turneul de la Wuhan 24-30 septembrie), Simona Halep locul 2 WTA) a declarat ca obiectivul sau pana la finalul acestui sezon este sa devina numarul unu mondial. Incerc sa nu ma gandesc la rezultate si la acest obiectiv, dar bineinteles ca e in mintea mea in fiecare zi si lucrez pentru asta din greu, a spus Halep.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj vital pentru romanii din Philadelphia

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj pentru romanii din Philadelphia si le-a transmis sa nu inceteze sa contribuie la relatia dintre Romania si Statele Unite pentru ca este mereu nevoie ca.

VIDEO Facebook va colabora cu Congresul, in cazul anchetei privind implicarea Rusiei in alegerile din SUA

Facebook va pune la dispozitia Congresului, care ancheteaza o posibila implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016, informatii despre publicitatea legata de aceasta tara si care a fost postata pe reteaua de socializare.

Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din Germania

Componenta viitorului Bundestag va fi decisa duminica, 24 septembrie. Scrutinul este organizat din patru in patru ani, daca legislativul nu se autodizolva, si are loc duminica sau intr-o zi de sarbatoare.

DW: Tot ce trebuie sa stii despre alegerile din Germania

Componenta viitorului Bundestag va fi decisa duminica, 24 septembrie. Scrutinul este organizat din patru in patru ani, daca legislativul nu se autodizolva, si are loc duminica sau intr-o zi de sarbatoare.

Presedintele Trump anunta noi restrictii privind calatoriile in SUA pentru cetatenii din Orientul Mijlociu si Africa

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va anunta noi masuri antiimigratie, dat fiind ca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din sase tari situate in Orientul Mijlociu si Africa expira duminica.

VIDEO Cum s-au antrenat Arya si Brienne pentru duelul din Game of Thrones. Maisie Williams i-a impresionat pe fani cu modul incredibil in care manuieste cutitul

Pe Twitter a fost postata o secventa video de la antrenamentul pentru scena, in care Maisie Williams isi trece cutitul dintr-o mana in alta pentru a-si surprinde adversara.

O posibila solutie: Cetatenie romana pentru romanii din Ucraina

Situatia romanilor din Ucraina, revenita in prim-planul mediatizarii odata cu noua Lege a educatiei votata de Rada Suprema la 5 septembrie, a trezit nelinistea si indignarea Romaniei. Dar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )