Libnet.ro
UNICEF

14:15

Racordarea la gaze, gratuita pentru toti clientii casnici. Anuntul facut de ANRE

B1 B1,
Racordarea la gaze, gratuita pentru toti clientii casnici. Anuntul facut de ANRE

Racordarea la gaze ar urma sa fie gratuita pentru toti clientii casnici, indiferent de distanta fata de retea, informeaza Economica. net. Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei a adoptat un ordin in. continuă pe B1

Racordarea la gaze va fi gratuita

Racordarea la reteaua de gaze naturale va fi gratuita pentru toti consumatorii casnici, a decis Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Alexandru Rafila, anunt de ultima ora despre vaccinul impotriva virusului. Cat va costa pentru toti romanii

Alexandru Rafila a facut anuntul mult asteptat de romani. Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a explicat ce se intampla cu vaccinul pentru coronavirus si cat va costa. Alexandru Rafila, despre cat va costa vaccinul in contextul in care numarul de cazuri de COVID-19 este in crestere, romanii cer informatii despre imunizarea impotriva coronavirusului.

Milioane de romani, in mare pericol. Ce se intampla, de fapt, cu bugetarii. Va fi oribil pentru toti

In actuala criza economica si datorata de pandemia de coronvirus, Guvernul se afla intr-o situatie critica. Lipsa banilor de la buget si indatoririle masive vor determina taieri consistente la salariile pentru bugetari. Bugetarii din sistem vor avea parte de o micsorare considerabila, justificarea fiind actuala criza. Milioane de romani, bugetari, in mare pericol Conform publicatiei .

Ce se intampla daca bagi un ac in lapte si apoi il scoti repede. Cel mai util truc pentru toti romani

Un truc de care nu stiau romanii este acela cu acul in lapte. Ce te ajuta sa faci si cum iti scurteaza drumul spre a afla daca e sau nu bun laptele? Este foarte util si nu trebuie sa-ti mai bati capul cu altceva. Iata ce trebuie sa faci! Totul pentru a-ti pastra mai bine .

Ce se intampla daca iti pui bicarbonat si felii de lamaie pe calcaie. Truc genial si ieftin, pentru toti romanii

Daca ai incercat tot felul de tratamente scumpe si nimic nu a dat rezultatele dorite, atunci trebuie sa afli acest truc ieftin si natural. Iata cum poti scapa de calcaiele crapate cu ajutorul bicarbonatului de sodiu si a lamaii! Bicarbonat si lamaie pentru calcaie Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are o multime .

ANRE: Racordare gratuita la reteaua de gaze naturale pentru toti romanii

Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a aprobat un ordin prin care racordarea romanilor la gaze, respectiv la retelele de distributie a gazelor naturale, este gratuita.

Vestea momentului pentru toti cei care au card bancar. Schimbarea incredibila la care romanii trebuie sa fie atenti

Obiceiurile consumatorilor germani si nu numai se schimba. Tranzactiile cu cardul bancar le vor depasi in 2020 pentru prima data pe cele cu numerar. Pandemia de coronavirus a accelerat.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )