Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radamel Falcao rateaza Cupa Mondiala. Lotul Columbiei pentru turneul final din Brazilia

Antena3 Antena3,
Radamel Falcao rateaza Cupa Mondiala. Lotul Columbiei pentru turneul final din Brazilia

Unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii, Radamel Falcao, nu va fi prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, jucatorul celor de la AS Monaco nereusind sa se refaca dupa accidentarea la genunchi suferita in luna. continuă pe Antena3

Giuseppe Rossi nu va merge la Cupa Mondiala. Lotul Italiei pentru turneul final din Brazilia

Giuseppe Rossi nu a fost retinut in lotul definitiv al Italiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Cesare Prandelli l-a anuntat duminica. Atacantul Fiorentinei a ratat o mare parte din ultimul.

Lovitura pentru nationala Columbiei: atacantul Radamel Falcao rateaza CM 2014 din Brazilia

Nationala Columbiei nu il va avea in lot, la turneul final din Brazilia, pe cel mai valoros jucator al sau, atacantul Radamel Falcao, care evolueaza la AS Monaco. Selectionerul Jose Pekerman a luat decizia de anu-l convoca in lot deoarece columbianul nu si-a revenit dupa accidentarea suferita la genunchi.

Hondurianul Arnold Peralta rateaza Cupa Mondiala din cauza unei accidentari

Unul dintre cei mai importanti jucatori hondurieni, Arnold Peralta, va rata Cupa Mondiala din aceasta vara, din cauza unei accidentari. Jucatorul celor de la Glasgow Rangers a fost convocat in lotul de 23, anunta.

Falcao nu va juca la Cupa Mondiala

In pofida numeroaselor informatii optimiste din tabara Columbiei, atacantul Radamel Falcao se va numara printre marii basenti de la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia.

Cupa Mondiala: O ocazie noua pentru malware pe Google Play

Daca tot mai e putin pana la Cupa Mondiala, multi dintre voi simtiti nevoia sa jucati fotbal virtual, iar creatorii de malware stiu asta. Pe 12 iunie va incepe in Brazilia Cupa Mondiala de Fotbal. Desi va mai dura aproximativ o luna pana veti afla castigatorul acestui campionat, vor exista in permanenta jocuri pe PC, console si mobile care sa va permita sa jucati propriile campionate virtual. Pentru ca aceasta afinitate pentru fotbal va exploda in perioada urmatoare, creatorii de [].

Mondialul a mai pierdut o vedeta: Radamel Falcao

Iubitorii fotbalului din intreaga lume, dar in special cei din Columbia, au primit o veste trista, superstarul din atacul echipei AS Monaco, Radamel Falcao, nu va juca la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia.

CM Fotbal: Radamel Falcao va rata turneul final gazduit de Brazilia

Atacantul columbian al echipei AS Monaco, Radamel Falcao, nu va juca la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, el nefiind refacut complet dupa accidentarea la genunchi, a anuntat selectionerul Jose Pekerman.

Selectionerul Australiei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Australiei, Ange Postecoglou, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lotul provizoiu, Postecoglu a renuntat la Mark Birighitti, Josh.

Selectionerul Costa Ricai a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Costa Ricai, Jorge Luis Pinto, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, care va incepe pe 12 iunie. Cele mai importante absente sunt cele ale atacantului Alvaro.

Franck Ribery, inclus in lotul definitiv al Frantei pentru Cupa Mondiala

Franta se va putea baza pe Franck Ribery la Cupa Mondiala din Brazilia. Jucatorul celor de la Bayern Munchen, clasat pe locul 3 in clasamentul Balonului de Aur in 2013, a fost convocat de Didier Deschamps in lotul d.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )