Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radet anunta o noua avarie la magistrala de termoficare Grozavesti-Grivita, veche de 40 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Radet anunta o noua avarie la magistrala de termoficare Grozavesti-Grivita, veche de 40 de ani

RADET anunta, joi, producerea unei avarii la magistrala de termoficare Grozavesti-Grivita in jurul orei 17. 00, termenul estimat de remediere fiind de 12-14 ore, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

RADET anunta ca a avut loc o avarie la magistrala Grozavesti - Grivita, veche de 40 de ani; termenul estimat pentru remediere: 12-14 ore

RADET anunta ca joi, 28 noiembrie, in jurul orei 17. 00, a avut loc o avarie la Magistrala de termoficare Grozavesti - Grivita, cu o vechime de 40 de ani.

RADET anunta o a doua avarie joi, la magistrala de termoficare Grozavesti-Grivita

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) anunta ca, joi, in jurul orei 17. 00, a avut loc o avarie la Magistrala de termoficare Grozavesti - Grivita, cu o vechime de 40 de ani, iar termenul estimat de remediere este de 12 - 14 ore.

RADET anunta inca o avarie, la magistrala Grozavesti-Grivita

RADET anunta, joi, producerea unei avarii la magistrala de termoficare Grozavesti-Grivita in jurul orei 17,00, termenul estimat de remediere fiind de 12-14 ore. Potrivit unui comunicat al RADET,echipele.

Reteaua de Termoficare se PRABUSESTE. Dupa Fundeni, Aviatorilor si Apusului, O NOUA AVARIE in zona Orhideea, Sectorul 6. Administrator RADET: Sunt echipele deja acolo. Se scoate apa

UPDATE: RADET a anuntat joi producerea unei avarii la magistrala de termoficare Grozavesti-Grivita. Termenul estimat de remediere este de 12-14 ore. Bucuresti, 28 noiembrie 2019 RADET anunta.

UPDATE RADET, detalii de ultim moment despre avariile din Capitala. Spitalul FUNDENI, FARA CLADURA in prag de iarna. Afectate sunt si zonele Aviatiei si Apusului (VIDEO)

UPDATE RADET anunta ca, urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani, se sisteaza furnizarea agentului termic pentru un interval de maximum 24 de ore in zona Fundeni.

Calvarul bucurestenilor continua. RADET anunta noi opriri a furnizarii agentului termic din cauza unor lucrari de reparatii

Mii de bucuresteni au fost lasati si marti fara apa calda sau caldura din cauza unor lucrari de reparatii sau din cauza remedierii unor avarii in reteaua de termoficare care au cauzat oprirea furnizarii.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )