Libnet.ro
UNICEF

16:00

RADET: Apa calda va fi oprita in mai multe zone din Sectoarele 1,5 si 6 din Bucuresti

B1 B1,
RADET: Apa calda va fi oprita in mai multe zone din Sectoarele 1,5 si 6 din Bucuresti

Reteaua de termoficare, la control. Locuitorii mai multor zone din sectoarele 1, 5 si 6 ale Capitalei vor ramane fara apa calda, astazi, incepand cu ora 9. Asta pentru ca RADET va face o serie de probe. continuă pe B1

Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9. 00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul.

RADET: Apa calda oprita in sectoarele 1, 5 si 6.

Alimentarea cu apa calda va fi oprita incepand de miercuri, ora 9,00, in sectoarele 1, 5 si 6 ale Capitalei, pentru efectuarea unei probe de presiune la nivelul retelei primare de alimentare cu agent termic, masura ce vizeaza limitarea riscurilor de aparitie a unor disfunctionalitati sau intreruperi in furnizarea serviciilor, in anotimpul rece, anunta RADET Bucuresti, citata de Agerpres. Potrivit unui comunicat al acestei regii in sectorul 1 vor fi afectate: bd. Alexandru Ioan Cuza; bd.

Steaua, amendata de Jandarmerie pentru mai multe abateri la meciul cu Rapid

FC Steaua a primit mai multe amenzi din partea Jandarmeriei Capitalei, valoarea totala fiind de 127. 000 de lei, pentru mai multe abateri de la prevederile legale in vigoare, cu ocazia meciului cu Rapid, disputat, luni, pe Arena Nationala, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

Marea Britanie, lovita de ploi torentiale: O femeie a murit si mai multe drumuri au fost inchise

Marea Britanie se confrunta in prezent cu o vreme vijelioasa, extrem de agresiva. in ultimele 24 de ore, mai multe locuinte din sud-vestul Angliei au fost inundate, strazile fiind rapid acoperite de ploaia care a.

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si judetul Ilfov.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, miercuri, alimentarea cu energie electrica in cateva zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Agerpres. Miercuri, in Bucuresti, curentul electric va fi oprit, intre orele 8. 00, in urmatoarele zone: strazile Radu de la Afumati, Despot Voda, Badea Cartan, Educatiei, Viesparilor, Inginer Spiridon Iorceanu, Ion Ursu; strazile Paris, Londra, Belgrad, Varsovia, Atena. Intre orele 9. 00, alimentarea .

Mario Draghi: Exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat marti ca exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro, informeaza AFP.

Falticeni. Un barbat dat in urmarire internationala pentru mai multe infractiuni grave a fost retinut de IPJ Suceava

Un barbat de 36 de ani din municipiul Suceava, dat in urmarire internationala pentru un dosar penal ce cuprinde mai multe fapte ilicite grave, a ajuns in arestul IPJ Suceava, unde asteapta sa fie preluat de.

VIDEO O girafa care a scapat de la un circ si a alergat mai multe ore prin orasul Imola a murit in urma unui stop cardiac

O girafa a scapat de la un circ din orasul italian Imola si a alergat mai multe ore prin oras, lovind mai multe masini, dar si oprindu-se la un moment dat langa florile dintr-o gradina, relateaza BBC. Animalul avand o inaltime de 5 metri si o greutate de 900 kg a socat oamenii care au urmarit cum acesta ajunge pe strada principala din oras.

Cele mai citite ziare din Romania. Lipsesc mai multe publicatii, inclusiv Click, cel mai citit cotidian

Biroul Roman de Audit al Tirajelor BRAT) a publicat datele de audienta pentru publicatiile tiparite SNA- Studiul National de Audienta), insa din clasament lipsesc mai multe cotidiene nationale platite, printre care si Click, publicatie care in.

Pretul graului a atins in Rusia cel mai mare nivel din istoria postsovietica a tarii

Pretul graului a ajuns in Rusia la cel mai mare record din istoria postsovietica a tarii, potrivit Institutului pentru Studierea Pietei Agricole, scrie incont. roCostul graului destinat industriei de panificatie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )