Libnet.ro
UNICEF

07:45

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si judetul Ilfov.

România Liberă România Liberă,
Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si judetul Ilfov.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, miercuri, alimentarea cu energie electrica in cateva zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Agerpres. Miercuri, in Bucuresti, curentul electric va fi oprit, intre orele 8. 00, in urmatoarele zone: strazile Radu de la Afumati, Despot Voda, Badea Cartan, Educatiei, Viesparilor, Inginer Spiridon Iorceanu, Ion Ursu; strazile Paris, Londra, Belgrad, Varsovia, Atena. Intre orele 9. 00, alimentarea . continuă pe România Liberă

Enel intrerupe alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si judetul Ilfov

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, miercuri, alimentarea cu energie electrica in cateva zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Agerpres.

RADET: Apa calda va fi oprita in mai multe zone din Sectoarele 1,5 si 6 din Bucuresti

Reteaua de termoficare, la control. Locuitorii mai multor zone din sectoarele 1, 5 si 6 ale Capitalei vor ramane fara apa calda, astazi, incepand cu ora 9. Asta pentru ca RADET va face o serie de probe.

Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9. 00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )