Libnet.ro
UNICEF

11:16

RADET a facut anuntul: cand va da drumul la caldura in apartamente. De duminica incep probele pentru furnizarea agentului termic

Playtech Playtech,
RADET a facut anuntul: cand va da drumul la caldura in apartamente. De duminica incep probele pentru furnizarea agentului termic

RADET a anuntat cand va incepe furnizarea de caldura in apartamentele locuitorilor din Capitala. De asemenea, de duminica, pe 27 octombrie 2019, vor fi facute si anumite probe pentru furnizarea agentului termic. Anuntul care ii va bucura in mod clar pe cei care sunt racordati la sistemul de incalzire a venit cu putin timp in . continuă pe Playtech

Smiley a facut anuntul, la miezul noptii. Fanii au fost uluiti sa afle asta tocmai de la el

Smiley le-a pus o intrebare deosebita fanilor lui. Un visator din fire, i-a pus la grea incercare pe cei care-l iubesc deja de ani buni. Iata ce i-a intrebat artistul si care a fost reactia prietenilor lui de pe retelele de socializare! Smiley, postare deosebita in mediul online, la miezul noptii Asa-i viata de atist! .

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

BOMBA ANULUI in showbiz! Se iNSOARA Dani Otil?! Chiar el a facut ANUNTUL! Dar stai sa vezi CINE E ALEASA

Bomba! Se insoara Dani Otil?! Faimosul prezentator de la Antena 1 a declarat ca deja stie ce trupa ii va canta la nunta cand va fi luat de acasa, de la Resita, in postura de mire.

S-A TERMINAT! Pelinel a facut ANUNTUL NEASTEPTAT! SFARSITUL era inevitabil! Cristi BORCEA, in lacrimi! (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit anul trecut. Valentina treceprin momente cumplite de cand sotul ei a ajuns din nou la inchisoare! iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de.

S-A TERMINAT! Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! BORCEA a facut GESTUL EXTREM! Nebunie la iNCHISOARE

Valentina Pelinel treceprin momente cumplite de cand sotul ei, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare! De aceasta data, a primit o sentinta crunta, si anume, va trebui sa stea ani buni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )