Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Banciu, despre caricaturile aparute in revista Charlie Hebdo dupa cutremurul din Italia: Nu exista subiect pe care sa nu poti sa-l tratezi atat timp cat doar esti jurnalist, nu tragi cu pusca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre caricaturile aparute in revista Charlie Hebdo dupa cutremurul din Italia: Nu exista subiect pe care sa nu poti sa-l tratezi atat timp cat doar esti jurnalist, nu tragi cu pusca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre caricaturile facut de jurnalistii de la Charlie Hebdo pe tema cutremurului din Italia. Despre prietenii. continuă pe B1

Radu Banciu, despre sotia lui Ovidiu Raetchi: Nu stiu cum le imparte, ca stiti cum se spune, daca esti foarte tare in cariera esti modesta acasa, si in bucatarie si in dormitor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre nunta lui Ovidiu Raetchi si despre functia detinuta la ONU de sotia acestuia. Ovidiu Raetchi s-a.

Caricatura Charlie Hebdo care socheaza Italia: Cutremur in stil italian: penne cu sos de rosii, penne gratinate si lasagna / Nu stim inca daca seismul ar fi strigat Allah Akbar inainte sa tremure (FOTO)

Cutremurul devastator din Italia a devenit subiectul uneia dintrea caricaturile publicate in revista franceza de satira Charlie Hebdo. Sub titlul Cutremur in stil italian: penne cu sos de rosii,.

Revista de satira Charlie Hebdo, criticata in mediul online pentru ironizarea victimelor cutremurului din Italia

Revista de satira Charlie Hebdo a fost tinta mai multor critici pe retelele de socializare dupa ce a prezentat victimele cutremurului din Italia sub forma unor feluri de mancare originare din peninsula, noteaza BBC, potrivit News. ro.

Revista de satira Charlie Hebdo, criticata in mediul online pentru ironizarea victimelor cutremurului din Italia

Revista de satira Charlie Hebdo a fost tinta mai multor critici pe retelele sociale dupa ce a prezentat victimele cutremurului din Italia sub forma unor feluri de mancare originare din peninsula, noteaza BBC.

FOTO. Italienii, infuriati de o caricatura din Charlie Hebdo in care victimele cutremurului sunt prezentate ca varietati de paste

Revista satirica franceza Charlie Hebdo, vizata de un atac terorist in 2015 pentru umorul ei considerat jignitor, a fost criticata vineri de italieni pentru ca a prezentat intr-o caricatura victime ale cutremurului soldat cu aproape 300 de morti ca pe diferite feluri de paste, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Italienii, infuriati de o caricatura din Charlie Hebdo. Cum au fost desenate victimele cutremurului - FOTO

Revista satirica franceza Charlie Hebdo, vizata de un atac terorist in 2015 pentru umorul ei considerat jignitor, a fost criticata vineri de italieni pentru ca a prezentat intr-o caricatura victime ale.

Scandalul provocat de caricatura Charlie Hebdo despre seismul din Italia trece la faza pe regrete. Ambasada franceza se delimiteaza, caricaturistii le transmit italienilor ca mafia le-a construit casele (FOTO)

Dupa ce regiunea Amatrice a fost lovita de un cutremur devastator, sub titlul Cutremur in stil italian: penne cu sos de rosii, penne gratinate si lasagna, cei de la Charlie Hebdo au publicat o.

Un cotidian italian le-a raspuns celor de la Charlie Hebdo tot cu o caricatura MACABRA. Cum au ilustrat-o acestia (FOTO)

Cotidianul italian Il Tempo a decis sa le dea o replica celor de la Charlie Hebdo cu privire la caricatura realizata despre tragedia produsa in Italia, in urma cutremurului. Antonio Angelito a.

Adrian Nastase 16 case, in razboi total cu Radu Banciu: il vezi stand la coltul strazii, postind o tigara, sa ii dea unul chiria? / A contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului! (VIDEO)

Meciul de lunga durata dintre fostul premier Adrian Nastase si jurnalistul si realizatorul TV Radu Banciu a ajuns in etapa replicilor din zona medicala. Dupa ce Radu Banciu s-a aratat intrigat in e.

Adrian Nastase, acid la adresa lui Radu Banciu: Poate a contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului

Fostul premier Adrian Nastase continua conflictul cu realizatorul TV Radu Banciu. Nastase scrie pe blogul personal, ironic, ca este ingrijorat de starea de sanatate a lui Radu Banciu. Iata ce a scris Adrian.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )