Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu, despre sotia lui Ovidiu Raetchi: Nu stiu cum le imparte, ca stiti cum se spune, daca esti foarte tare in cariera esti modesta acasa, si in bucatarie si in dormitor (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre sotia lui Ovidiu Raetchi: Nu stiu cum le imparte, ca stiti cum se spune, daca esti foarte tare in cariera esti modesta acasa, si in bucatarie si in dormitor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre nunta lui Ovidiu Raetchi si despre functia detinuta la ONU de sotia acestuia. Ovidiu Raetchi s-a. continuă pe B1

Radu Banciu, despre caricaturile aparute in revista Charlie Hebdo dupa cutremurul din Italia: Nu exista subiect pe care sa nu poti sa-l tratezi atat timp cat doar esti jurnalist, nu tragi cu pusca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre caricaturile facut de jurnalistii de la Charlie Hebdo pe tema cutremurului din Italia. Despre prietenii.

Ovidiu Raetchi: Introducerea de noi taxe pentru televiziuni nu e necesara. Angajatii institutiilor de presa ar avea de suferit

Introducerea de noi taxe pentru televiziuni nu e necesara, in conditiile in care mass-media se afla intr-o situatie financiara dificila, este de parere deputatul Ovidiu Raetchi. Acesta a.

Adrian Nastase 16 case, in razboi total cu Radu Banciu: il vezi stand la coltul strazii, postind o tigara, sa ii dea unul chiria? / A contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului! (VIDEO)

Meciul de lunga durata dintre fostul premier Adrian Nastase si jurnalistul si realizatorul TV Radu Banciu a ajuns in etapa replicilor din zona medicala. Dupa ce Radu Banciu s-a aratat intrigat in e.

Adrian Nastase, acid la adresa lui Radu Banciu: Poate a contractat virusul Zika, cu efecte asupra creierului

Fostul premier Adrian Nastase continua conflictul cu realizatorul TV Radu Banciu. Nastase scrie pe blogul personal, ironic, ca este ingrijorat de starea de sanatate a lui Radu Banciu. Iata ce a scris Adrian.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )