Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre intoarcerea Codului Fiscal in Parlament: Avand in vedere noile crize care vor veni, cred ca populismul nu mai este de actualitate. Klaus Iohannis s-a indoit de credibilitatea acestui proiect (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre intoarcerea Codului Fiscal in Parlament: Avand in vedere noile crize care vor veni, cred ca populismul nu mai este de actualitate. Klaus Iohannis s-a indoit de credibilitatea acestui proiect (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia Rovanei Plumb dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis Codul Fiscal inapoi in Parlament. Avand in vedere noile crize. continuă pe B1

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate ca nu se doreste ca Romania sa fie puternica economic, se doreste sa fim o colonie care cumpara bunuri de la altii

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, despre respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic. Ponta a mai spus ca unul.

Radu Banciu, despre divortul doctorului Mencinocopschi pentru avere: Este pana la urma un deschizator de drumuri. Cand omul intra la bulau, omul ramane fara nevasta, dar devine poet, devine scriitor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre divortul doctorului Mencinicopshci pentru a-si proteja averea. Acesta a mai subliniat ca niciun politician nu are avere in.

Ce spune ministrul de Finante despre amanarea Codului fiscal

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica, ca orice amanare de adoptare a Codului Fiscal are consecinte grave.

Radu Banciu, despre vanatoarea de cai troieni a lui Madalin Voicu: Vrea sa elimine oamenii toxici din PSD. Baietii au inceput sa miste, vor sa-si scape pielea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre declaratiile lui Madalin Voicu care a spus ca va incepe vanatoarea de oameni toxici in PSD. Madalin Voicu vrea sa elimine.

Rovana Plumb, despre adoptarea Codului Fiscal: Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor. Noul PNL isi reneaga propriul vot din Parlament

Rovana Plumb a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca noul PNL isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia.

Rovana Plumb, despre adoptarea Codului Fiscal: Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor. Noul PNL isi reneaga propriul vot din Parlament (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca noul PNL isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia.

Kelemen Hunor, despre respingerea Codului Fiscal: N-as dramatiza. O rediscutare in Parlament va aduce imbunatatiri

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat vineri, ca intelege pozitia precauta a presedintelui Iohannis, care a retrimis in Parlament Codul Fiscal, si considera ca acest fapt nu trebuie dramatizat, mai ales ca o rediscutare poate aduce imbunatatiri .

Catalin Predoiu (PNL), despre respingerea Codului Fiscal: Relaxarea fiscala, facuta prin stoparea investitiilor

Catalin Predoiu a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, facand referire la respingerea noului Cod Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca aceasta s-a datorat unei guvernari proaste, avand in.

Adrian Vasilescu, despre respingerea Codului Fiscal: BNR nu isi propune sa fie arbitru intre autoritatile statului. Banca Nationala nu sta la baza deciziei luate de Iohannis

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat, vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins codul Fiscal, retrimtandu-l in Parlament, ca Banca Nationala nu isi propune sa fie arbitru.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca unul dintre motivele pentru care presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal poate fi acela ca seful statului a preferat sa puna in aplicare interese externe care nu doresc o Romanie cu o economie puternica, relateaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )