Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rovana Plumb, despre adoptarea Codului Fiscal: Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor. Noul PNL isi reneaga propriul vot din Parlament

B1 B1,
Rovana Plumb, despre adoptarea Codului Fiscal: Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor. Noul PNL isi reneaga propriul vot din Parlament

Rovana Plumb a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca noul PNL isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia. continuă pe B1

Rovana Plumb, despre adoptarea Codului Fiscal: Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor. Noul PNL isi reneaga propriul vot din Parlament (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca noul PNL isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate ca nu se doreste ca Romania sa fie puternica economic, se doreste sa fim o colonie care cumpara bunuri de la altii

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, despre respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic. Ponta a mai spus ca unul.

Rovana Plumb, despre pozitia liberalilor fata de adoptarea noului Cod Fiscal: PNL preia filosofia pro-austeritate fara limite, promovata in guvernarea PDL

Pozitia exprimata vineri pe tema noului Cod Fiscal de catre liberali arata ca acestia preiau filosofia pro-austeritate promovata de PDL, este de parere Rovana Plumb, iar o guvernare condusa de Catalin.

Rovana Plumb, despre functia de presedinte interimar PSD: I-am rugat pe colegii mei sa ma sustina. Liviu Dragnea nu mi-a comunicat intentia sa de a candida

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, spune ca a discutat cu colegii din conducerea partidului pentru a o sustine in continuare sa asigure interimatul la sefia formatiunii. Aceasta a mai precizat.

Ce spune Rovana Plumb despre interviul acordat de Zgonea pentru Associated Press

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, joi, referitor la interviul acordat de Valeriu Zgonea pentru AP, ca social-democratii trebuie sa aiba grija sa nu-si creeze singuri mai multe crize decat e cazul si sa gaseasca solutii ca impreuna sa poata merge mai departe.

Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opozitia de a parasi guvernarea (VIDEO)

Rovana Plumb, sef interimar al PSD, a declarat, joi, cu privire la atacul lui Valeriu Zgonea la conducerea PSD, ca sunt presiuni in interiorul partidului si ca acestea sunt facute de opozitie. Desigur ca asupra.

Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opozitia de a parasi guvernarea (VIDEO)

Rovana Plumb, sef interimar al PSD, a declarat, joi, cu privire la atacul lui Valeriu Zgonea la conducerea PSD, ca sunt presiuni in partid, dar ca acestea sunt facute de opozitie. Desigur ca asupra PSD-ul au exist.

Ce spune ministrul de Finante despre amanarea Codului fiscal

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a declarat, vineri, intr-o interventie telefonica, ca orice amanare de adoptare a Codului Fiscal are consecinte grave.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca unul dintre motivele pentru care presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal poate fi acela ca seful statului a preferat sa puna in aplicare interese externe care nu doresc o Romanie cu o economie puternica, relateaza Agerpres.

Adrian Vasilescu, despre respingerea Codului Fiscal: BNR nu isi propune sa fie arbitru intre autoritatile statului. Banca Nationala nu sta la baza deciziei luate de Iohannis

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a declarat, vineri, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins codul Fiscal, retrimtandu-l in Parlament, ca Banca Nationala nu isi propune sa fie arbitru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )