Libnet.ro
UNICEF

09:45

Radu Banciu, despre legea privind banii trimisi in tara din diaspora: Traversam momente hazlii (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre legea privind banii trimisi in tara din diaspora: Traversam momente hazlii (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu proiectul de lege privind verificarea provenientei sumelor de bani care vin diaspora si depasesc 2000 de euro. Traversam. continuă pe B1

Statul va confisca banii trimisi in tara de romanii din diaspora, daca nu sunt insotiti de documente justificative

Guvernul a aprobat in sedinta de saptamana trecuta un proiect de lege initiat de Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor ONPCSB), prin care orice suma mai mare de 2000 de euro, trimisa in tara, va trebui dovedita cu documente.

Radu Banciu: Romanii din strainatate au trimis in tara miliarde de euro. Din banii astia, iubita lui Dragnea ajunge pe Alfa Centauri si vine si inapoi. Nici nu mai trebuie s-o intrebam cine a finantat. Noi am finantat! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita lui Liviu Dragnea, insotit de iubita sa, la o fabrica de ceasuri din Elvetia, dar si despre un proiect de lege aprobat de.

Anuntul care ZGUDUIE diaspora: Statul va CONFISCA toti banii trimisi in tara, daca nu sunt insotiti de DOCUMENTE justificative! Romanii care trimit bani acasa sunt considerati infractori. Vezi AICI modificarile groazei!

Guvernul a aprobat in sedinta de saptamana trecuta un proiect de lege initiat de Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor ONPCSB), prin care orice suma mai mare de 2. 000 de euro,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )