Libnet.ro
UNICEF

23:00

Radu Banciu, despre MRU: Are sanse apreciabile de a se intoarce la sefia SIE, acolo unde a lasat niste sticle neterminate sau niste treburi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre MRU: Are sanse apreciabile de a se intoarce la sefia SIE, acolo unde a lasat niste sticle neterminate sau niste treburi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre numirea lui Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Extern. MRU are sanse. continuă pe B1

Radu Banciu, despre evaziunea fiscala: Romania pierde in fiecare secunda 2.250 de lei, respectiv 16 miliarde de euro pe an. La sumele astea incepem si noi sa ni le imaginam pe alea 670 de milioane de euro ale lui Chiliman (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre evaziunea fiscala din Romania, mai exact, despre cat bani pierde tara noastra in fiecare.

Radu Banciu, despre sondajul Avangarde: 40% din bucuresteni au declarat ca sunt multumiti de activitatea Primariei Sectorului 1, dar asta era inainte de descinderea in Beciul lui Chiliman (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata la postul B1 TV, despre sondaj realizat de compania de studii socio-comportamentale Avangarde, in care PSD domina batalia pentru.

Radu Banciu, despre primele sase luni de mandat ale lui Iohannis: Cele mai multe dintre obiectivele anuntate in campanie sau dupa instalarea la Cotroceni sunt inca la stadiu de proiecte pe hartie, daca nu cumva la stadiu de vorbe (VIDEO)

Radu Banciu a facut, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, bilantul dupa sase luni de mandat al presedintelui Klaus Iohannis. Avem sase luni de la preluarea mandatului de catre presedintele Klau.

Radu Mazare, despre sechestrul pe bunuri: Nu ma plang, am din ce sa traiesc

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, spune ca, desi i-a fost pus sechestru pe bunuri, nu ii va fi greu sa se descurce in continuare, intrucat mai are bani cash.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )