Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. in 2018 spre 2019 o sa mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea

B1 B1,
Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. in 2018 spre 2019 o sa mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca PSD a castigat alegerile, dar nu este lasat sa guverneze, vinovate. continuă pe B1

Radu Banciu: Este ultimul Revelion pentru Liviu Dragnea. in 2018 spre 2019 o sa mai vorbim despre el cum mai vorbim despre Gabi Oprea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca PSD a castigat alegerile, dar nu este lasat sa guverneze, vinovate.

Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul in serviciu: E clar ca e pentru Liviu Dragnea, e clar ca este pentru oameni de aceasta teapa

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca peste 30 de deputati si senatori PSD au semnat un proiect de lege prin care abuzul in serviciu va fi co.

Radu Banciu, despre pragul de 200.000 de euro pentru abuzul in serviciu: E clar ca e pentru Liviu Dragnea, e clar ca este pentru oameni de aceasta teapa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca peste 30 de deputati si senatori PSD au semnat un proiect de lege prin care abuzul in serviciu va fi co.

Radu Banciu: Comunistii, cea mai imbacsita clasa sociala, retrageau impozitul din salariu. Azi tremura izmenele pe tine cand iti vine fisa aia acasa. Apoi bataie de joc si cozi interminabile (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre birocratia excesiva si despre incapacitatea statului roman de a crea facilitati, astfel incat.

Liviu Dragnea: Cineva ii spune lui Iohannis ca statul paralel are efecte benefice pentru el, ceea ce e gresit

Liviu Dragnea, presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, a declarat miercuri seara la Antena 3 ca, desi PSD-ul a castigat alegerile, nu stie cine detine de fapt puterea in Romania. Totusi, seful PSD a subliniat ca presedintele Klaus Iohannis este principalul beneficiar al statului paralel.

Liviu Dragnea: Programul de guvernare este pe plus. Legea noastra creste salariile. De ce aceasta nervozitate?

Seful PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Antena 3, ca nu intelege motivul nemultumirilor exprimate in spatiul public cu privire la Legea Salarizarii, argumentand ca programul de guvernare este pe plus si ca salariile vor creste.

Liviu Dragnea: Legea noastra creste salariile. De ce aceasta nervozitate?

Liviu Dragnea a declarat pentru Antena 3 ca programul de guvernare este pe plus si nu intelege de unde vine nemultumirea oamenilor. Programul de guvernare este pe plus. Vorbindde.

Liviu Dragnea a fost intrebat in direct, la Antena 3, daca detine puterea in Romania. Raspunsul sau a fost surprinzator

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri seara intr-un interviu la Antena 3 ca PSD a castigat alegerile, nu si puterea. Sa definim putin puterea, pentru ca este totusi.

Liviu Dragnea, despre mutarea mutarea Ambasadei din Israel: Daca va avea argumente serioase, ne predam

Liviu Dragnea a spus la Antena 3 ce parere are despre mutarea Ambasadei din Israel la Ierusalim. Mie nu mi se parfoarte complicate lucrurile. Sigur, le putem complica foarte mult. Israelul este un.

Liviu Dragnea vorbeste despre nunta de anul viitor cu iubita sa: E posibil

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit la Antena 3 despre faptul ca in 2018 este posibil sa se casatoreasca cu iubita lui, Alexandra Tanase. Desi ea are doar 25 de ani, iar el are 55, acesta nu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )