Libnet.ro
UNICEF

09:45

Radu Banciu: Tot felul de corporatisti il considerau pe Dan Barna un fel de Churchill. Se vedea pe fata lui ca e venit la intamplare, cu doua numere mai mari la sandale (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Tot felul de corporatisti il considerau pe Dan Barna un fel de Churchill. Se vedea pe fata lui ca e venit la intamplare, cu doua numere mai mari la sandale (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, criticile virulente pe care i le-a adus Mihail Neamtu lui Dan Barna, liderul USR. Adunity_99708 Tot felul de. continuă pe B1

Radu Banciu: Eu sunt convins ca 95% din populatia Romaniei poarta masca neregulamentar (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca in tot mai multe zone ale tarii, autoritatile au impus obligativitatea purtarii mastii de protectie si in spatiile.

Radu Banciu: Fiecare trebuie sa aiba metoda lui de lupta cu noul coronavirus (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, sfaturile Parinteului Calistrat Chifan pentru prevenirea infectarii cu noul.

Radu Banciu: Nu se va schimba nimic peste un an de aici inainte. Specialistii straini au si spus ca acestui coronavirus ii plac toate anotimpurile, deci nu exista niciun fel de sursa de relaxare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre evolutia epidemiei de coronavirus din Romania, precizand ca, probabil, si anul viitor pe vremea asta ne vom confrunta in.

Radu Banciu: Fratilor, a mai fost o pandemie inainte de pandemie. Nu mai putin de 3 miliarde de animale au fost afectate (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre incendiile devastatoare din Australia, unde nu mai putin de 3 miliarde de animale au fost.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am aflat ca testele nu sunt deloc fiabile, s-a ajuns cu fiabilitatea undeva in jur de 40% (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre cea mai recenta raportare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica referitoare la situatia cazurilor de coronavirus din.

Radu Banciu: Citim in spatiul international ca persoanele cu COVID-19 si-ar putea pierde definitiv mirosul si gustul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o parte din informatiile de pe scena internationala, care arata ca persoanele infectate cu noul coronavirus si-ar putea pierde.

Radu Banciu: intoarcerea romanilor in case, cand vine luna celor mai multe plecari in vacanta, este improbabila, desi nivelul starii de alerta si de urgenta, la un loc, au fost depasite (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre anuntul premierului Ludovic Orban, potrivit caruia autoritatile ar putea introduce obligativitatea purtarii mastii de protectie.

Mesajul postat de Dan Barna pe grupurile USR dupa negocierea cu PNL: Am facut pasi mari inainte. Nu-l putem sustine pe clovnul de Neamtu

Liderul USR Dan Barna a informat partidul pe un grup intern ca negocierile cu PNL pentru Capitala au mers inainte si ca la finalul saptamanii va fi o decizie finala. Totodata, acesta a subliniat ca USR nu va sistine candidatura din partea PMP a lui Mihail Neamtu, pe care il catalogheaza drept clovn. PMP trebuie sa renunte la blatistii care timp de patru ani au asigurat majoritatii lui Firea si primarilor PSD de sector, a mai adaugat Barna.

Tradare fara precedent in politica? Dan Barna, acuzat violent: mutarea care schimba perceptiile romanilor

Suntem la un pas de inceperea campaniilor electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar aliantele dintre partidele politice de-abia de-acum in colo incep sa se construiasca si sa se negocieze viitori candidati. insa, exista voci care acuza tradari in sanul propriilor organizatii de partid, acuzatii facute publice. Liviu David face acuzatii explozive la adresa liderului USR .

EXCLUSIV! Se rupe alianta dintre PNL si USR-PLUS? Dan Cristian Popescu ii raspunde lui Dan Barna: Ori candidez, ori sectorul este predat lui Neculai Ontanu

Dan Barna a spus intr-un interviu pentru Adevarul Live ca este exclus ca formatiunea pe care o conduce, USR-PLUS, sa-sustina candidatura lui Dan Cristian Popescu la Primaria Sectorului 2: Din punctul meu de vedere, optiunea e exclusa. Noi am spus ca nu avem cum sa sustinem un om cum e domnul Popescu.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )