Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Mazare, despre Nicusor Constantinescu: O mare victorie DNA cu un om bolnav de cancer

Adevărul Adevărul,
Radu Mazare, despre Nicusor Constantinescu: O mare victorie DNA cu un om bolnav de cancer

Radu Mazare a spus ca Nicusor Constantinescu a fost fugarit si hingherit o jumatate de an de DNA si de Justitia din Romania. continuă pe Adevărul

Radu Mazare, despre Nicusor Constantinescu: A repurtat o mare victorie DNA cu un bolnav de cancer

DNA si Justitia din Romania au repurtat o mare victorie cu un om bolnav de cancer, care a fost hingherit si fugarit o jumatate de an, a afirmat joi primarul Radu Mazare, referindu-se la presedintele.

Mazare, despre Nicusor Constantinescu: DNA A repurtat o mare victorie cu un bolnav de cancer

Radu Mazaret spune ca Nicusor Constantinescu i-a transmis un mesaj in care i-a spus ca revine de bun-voie in tara. De fapt numai in pielea lui sa nu fi, om bolnav de cancer, operat, acuzat in doua dosare, intr-unul ca nu a platit un telefon de 3. 000 de lei si in altul ca nu a lasat un control sa se desfasoare, si sa fii hingherit si fugarit jumatate de an in loc sa stai linistit ca sa te tratezi de boala pe care o ai, a mai spus Mazare.

Nicusor Constantinescu afirma ca revine in Romania joi, pentru a stopa minciunile DNA

Nicusor Constantinescu a postat un scurt mesaj pe contul lui de Facebook, in care afirma ca va reveni in Romania joi, 6 noiembrie, pentru a stopa minciunile DNA.

Surse judiciare: Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut in Turcia, au declarat miercuri surse judiciare citate de Agerpres. Potrivit surselor citate, Nicusor Constantinescu se afla la o sectie de politie, urmand ca miercuri sa fie dus in fata unei instante din Turcia in vederea incuviintarii extradarii.

Mazare, despre varianta Maior - premier: Agreez mai mult varianta cu Tariceanu

Radu Mazare, primarul PSD al orasului Constanta, prefera ca viitorul premier sustinut de PSD sa fie Calin Popescu Tariceanu, si nu George Maior, seful SRI, locul trei pe lista de posibili premieri ai candidatului la alegerile prezidentiale, Victor Ponta.

Nicusor Constantinescu a ajuns in Romania. El si-a anuntat venirea pe Facebook: Vin nesilit de nimeni acasa

Nicusor Constantinescu a a ajuns in tara, joi, pe Aeroportul Henri Coanda cu o cursa care a venit de la Istanbul. Baronul urmeaza sa fie preluat de politisti si dus la Tribunalul Bucuresti pentru a i se confirma mandatul de arestare emis pe numele lui. Constantinescu a postat ieri un mesaj pe Facebook prin care anunta ca se intoarce in Romania, nesilit de nimeni, chiar daca inca are nevoie de asistenta medicala.

UPDATE. Avocatul lui Nicusor Constantinescu: Va veni de buna voie in tara, miercuri sau joi

UPDATE:Nicusor Constantinescu le-a spus judecatorilor din Turcia ca va veni de buna voie in Romania, miercuri seara sau joi dimineata, astfel ca instanta nu a dispus arestarea lui, a declarat unul.

Tribunalul Bucuresti a confirmat mandatul de arestare pentru Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a confirmat mandatul de arestare in lipsa emis pe numele presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, transmit sursele din presa.

Mandatul pentru arestarea lui Nicusor Constantinescu a fost confirmat, el urmand a fi dus la arest

00- Tribunalul Bucuresti a confirmat, joi, mandatul de arestare emis pe numele lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta urmand a fi dus la arest. Update 13. 25 - Masina cu care.

UPDATE Tribunalul Bucuresti a confirmat mandatul de arestare pentru Nicusor Constantinescu, acesta va fi dus la arest

Tribunalul Bucuresti a confirmat, joi, mandatul de arestare emis pe numele lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta urmand a fi dus la arest, fie la politie, fie la una dintre unitatile aflate in subordinea Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )