Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Mazare, dupa o discutie cu Victor Ponta: Voi cere amnistie pentru cei aflati in incompatibilitate

B1 B1,
Radu Mazare, dupa o discutie cu Victor Ponta: Voi cere amnistie pentru cei aflati in incompatibilitate

Radu Mazare, primarul municipiului Constanta, a declarat pentru Gandul, in urma unei conversatii avute cu premierul Victor Ponta, ca va propune in cadrul Comitetului Executiv al PSD, anularea din legea 161/2003 a. continuă pe B1

Radu Mazare, in urma unei conversatii cu Victor Ponta: Voi cere amnistie pentru cei aflati in stare de incompatibilitate

Radu Mazare, primarul municipiului Constanta, a declarat pentru Gandul, in urma unei conversatii avute cu premierul Victor Ponta, ca va propune in cadrul Comitetului Executiv al PSD, anularea din legea 161/2003 a.

Yunes Hamza, jucatorul Petrolului Ploiesti, sustine ca a fost batut pe plaja de la Mamaia de catre oamenii primarului Radu Mazare / Primarul din Constanta: Acest fotbalist incercat sa ma calce cu jetski-ul. Il dau in judecata pentru omor

Tunisianul Yunes Hamza, atacantul celor de la Petrolul Ploiesti, a declarat luni la televiziunea DigiSport 1 ca a fost batut pe plaja din Mamaia de catre bodiguarzii primarului din Constanta Radu Mazare. Potrivit lui Hamza, oamenii de securitate apropiati de Radu Mazare l-au agresat dupa ce acesta a avut un schimb verbal dur cu edilul constantean in urma unui incident pe apa - jucatorul tunisian facea jet-ski in timp ce primarul Mazare facea parasailing, cei doi fiind aproape sa se ciocneasca. Nu vad cu ochiul drept. Am puncte de sutura. Imi voi scoate certificat medical si voi face plangere. Ce sa mai fac aici? Plec daca nu mi se face dreptate. Nu suntem animale, a declarat Hamza ce sustine ca are drept martor un alt jucator de fotbal aflat cu el pe plaja. In replica, edilul din Constanta, Radu Mazare a declarat pentru GSP ca Hamza a incercat sa il calce cu jetskiul si ca intentioneaza sa il dea in judecata pentru omor. Este chiar tupeist acest baiat si n-ar fi rau sa plece din tara, a declarat Mazare.

VIDEO Yunes Hamza, jucatorul Petrolului Ploiesti, sustine ca a fost batut pe plaja de la Mamaia de catre oamenii lui Radu Mazare / Primarul din Constanta: Acest fotbalist a incercat sa ma calce cu jetski-ul. Il dau in judecata pentru tentativa de omor

Tunisianul Yunes Hamza, atacantul celor de la Petrolul Ploiesti, a declarat luni la televiziunea DigiSport 1 ca a fost batut pe plaja din Mamaia de catre bodiguarzii primarului din Constanta Radu Mazare. Potrivit lui Hamza, oamenii de securitate apropiati de Radu Mazare l-au agresat dupa ce acesta a avut un schimb verbal dur cu edilul constantean in urma unui incident pe apa - jucatorul tunisian facea jet-ski in timp ce primarul Mazare facea parasailing, cei doi fiind aproape sa se ciocneasca. Nu vad cu ochiul drept. Am puncte de sutura. Imi voi scoate certificat medical si voi face plangere. Ce sa mai fac aici? Plec daca nu mi se face dreptate. Nu suntem animale, a declarat Hamza ce sustine ca are drept martor un alt jucator de fotbal aflat cu el pe plaja. In replica, edilul din Constanta, Radu Mazare a declarat pentru GSP ca Hamza a incercat sa il calce cu jetskiul si ca intentioneaza sa il dea in judecata pentru tentativa de omor. Este chiar tupeist acest baiat si n-ar fi rau sa plece din tara, a declarat Mazare.

Yunes Hamza, jucatorul Petrolului Ploiesti, sustine ca a fost batut pe plaja de la Mamaia de catre oamenii primarului Radu Mazare

Tunisianul Yunes Hamza, atacantul celor de la Petrolul Ploiesti, a declarat luni la televiziunea DigiSport 1 ca a fost batut pe plaja din Mamaia de catre bodiguarzii primarului din Constanta Radu Mazare. Potrivit lui Hamza, oamenii de securitate apropiati de Radu Mazare l-au agresat dupa ce acesta a avut un schimb verbal dur cu edilul constantean in urma unui incident pe apa - jucatorul tunisian facea jet-ski in timp ce primarul Mazare facea parasailing, cei doi fiind aproape sa se ciocneasca. Nu vad cu ochiul drept. Am puncte de sutura. Imi voi scoate certificat medical si voi face plangere. Ce sa mai fac aici? Plec daca nu mi se face dreptate. Nu suntem animale, a declarat Hamza ce sustine ca are drept martor un alt jucator de fotbal aflat cu el pe plaja. Stire in curs de actualizare.

Radu Mazare cere PSD amnistierea alesilor locali aflati in incompatibilitate

Presedintele PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat ca va propune in cadrul Comitetului Executiv al PSD, programat peste doua saptamani, anularea din Legea 161/2003 a punctelor privind incompatibilitatile si o amnistie pentru alesii locali aflati deja in stare de incompatibilitate, scrie Mediafax.

Victor Ponta si Crin Antonescu, injurati de un editorialist: Dupa atacul violent, acesta isi cere scuze pentru invectivele folosite (FOTO)

Vic tor Ponta si Crin Antonescu sunt injurati de un editorialist de la Jurnalul National. Lucian Avramescu ii ataca violent pe liderii USL intr-un comentariu si, dupa ce o face, isi cere si scuze pentru.

Suporterii petrolisti, furiosi pe Radu Mazare. Acestia vor declansa proteste impotriva Mariei Sale, primarul Constantei

Suporterii petrolisti ameninta cu actiuni de protest si spun ca vor fi prezenti la toate termenele de judecata ale procesului in care Radu Mazare este acuzat de infractiuni de coruptie. Fanii sunt furiosi dupa ce atacantul ehipei din Ploiesti, Younes Hamza, a acuzat ca a fost batut, la Mamaia, de oamenii primarului Mazare.

Crin Antonescu si Victor Ponta s-au intalnit la sediul PNL.

Intalnirea dintre presedintele PNL, Crin Antonescu, si premierul Victor Ponta, care a avut loc marti, la sediul central al PNL, s-a incheiat dupa mai bine de o ora si jumatate de discutii. Premierul si liderul liberal au plecat de la sediul central al PNL fara a face declaratii. La intalnire au mai participat vicepremierul si ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, si alti liberali. Printre posibilele subiecte de discutii: modificarea Legii ANI, .

Victor Ponta si Crin Antonescu, injurati de un editorialist de la Jurnalul National: ingaduiti-mi sa va bag in ... mamei voastre (FOTO)

Victor Ponta si Crin Antonescu sunt injurati de un editorialist de la Jurnalul National. Lucian Avramescu ii ataca violent pe liderii USL intr-un comentariu si, dupa ce o face, isi cere si scuze pentru.

Atacantul Younes Hamza de la Petrolul Ploiesti, batut pe litoral de oamenii lui Radu Mazare

Atacantul Younes Hamza de la echipa Petrolul Ploiesti afirma ca a fost batut pe litoral chiar de oamenii primarului Radu Mazare. Hamza se dadea cu jet-ski-ul, luni, la Mamaia, unde a avut o altercatie cu un alt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )