Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raed Arafat, despre prabusirea elicopterului SMURD: O persoana se afla sub resuscitare, trei sunt disparute

B1 B1,
Raed Arafat, despre prabusirea elicopterului SMURD: O persoana se afla sub resuscitare, trei sunt disparute

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a precizat luni, pentru B1 TV, ca o singura persoana a fost salvata in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, in timp ce celelalte trei persoane sunt. continuă pe B1

Anuntul lui Arafat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, ca, in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, toate elicopterele SMURD de la serviciile din tara vor fi oprite la sol pana se va stabili ca e sigur sa se zboare cu ele.

Parchetul Militar a deschis dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD in Siutghiol

Parchetul Militar a deschis un dosar penal ca urmare a prabusirii elicopterului SMURD in Lacul Siutghiol, luni dupa-amiaza. Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in judetu.

Nicolae Banicioiu: Medicul salvat in urma prabusirii elicopterului SMURD se afla la terapie intensiva. Prognosticul este rezervat

MinistrulSanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat pentru B1 TV, luni seara, ca medicul salvat in urma prabusirii unui elicopter SMURD in laculSiutghiol se afla la terapie intensiva. Victima.

Raed Arafat: Toate elicoptere SMURD sunt de tipul celui prabusit in lacul Siutghiol si vor fi oprite de la zbor pana se va constata ca sunt sigure

Toate elicoptere SMURD sunt de tipul celui care s-a prabusit luni dupa-amiaza in lacul Siutghiol din judetul Constanta si vor fi oprite de la zbor in perioada urmatoare, pana cand se va constata ca sunt sigure, a anuntat luni seara fondatorul SMURD, Raed Arafat, care este si secretar de stat in MAI care conduce Departamentul de Interventii in Situatii de Urgenta. In perioada asta toate elicopetere SMURD vor fi oprite de la zbor. Ele sunt functionale, dar niciunul nu va fi utilizat pana nu avem siguranta ca nu este o problema tehnica ce poate sa apara si la celelalte, a declarat Raed Arafat, aflat luni seara la locul prabusirii elicopterului. Ora 00:20Arafat, la B1 TV: Vremea a fost favorabila, iar elicopterul are revizia la zi. Elicopterul nu avea flotoare pentru ca nu era destinat sa amerizeze.

Raed Arafat: Flota SMURD va ramane la sol. Toate elicoptere sunt de tipul celui parbusit (VIDEO)

Secretarul de Stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a declarat, luni seara, ca flota SMURD va ramane la sol pentru investigatii, in urma prabusirii unui astfel de aparat in lacul Siutghiol.

Raed Arafat si-a facut cont de Facebook

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, si-a creat un cont pe reteaua de socializare Facebook.

Elicopter SMURD prabusit in Lacul Siutghiol. Raed Arafat: A treia persoana a fost recuperata din apele lacului. FILMUL TRAGEDIEI AVIATICE

Un elicopter SMURD s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in jurul orei 16. 20, in Lacul Siutghiol, din Constanta, avand patru persoane la bord. Este vorba despre pilot, copilot, un medic si un asistent, a declarat, .

Elicopter SMURD prabusit in Lacul Siutghiol. Raed Arafat: Medicul supravietuitor, in stare critica la spital. FILMUL TRAGEDIEI AVIATICE

Un elicopter SMURD s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in jurul orei 16. 20, in Lacul Siutghiol, din Constanta, avand patru persoane la bord. Este vorba despre pilot, copilot, un medic si un asistent, a declarat, .

MARTORI: S-au auzit strigate de ajutor, imediat dupa prabusirea elicoperului SMURD in lac

Martori ai accidentului aviatic produs in Constanta, unde un elicopter SMURD s-a prabusit in Lacul Siutghiol, spun ca imediat dupa prabusirea aparatului de zbor s-au auzit strigate de ajutor si a durat cateva.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2636 seconds )