Libnet.ro
UNICEF

09:15

Anuntul lui Arafat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol

România Liberă România Liberă,
Anuntul lui Arafat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, ca, in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, toate elicopterele SMURD de la serviciile din tara vor fi oprite la sol pana se va stabili ca e sigur sa se zboare cu ele. continuă pe România Liberă

Raed Arafat, despre prabusirea elicopterului SMURD: O persoana se afla sub resuscitare, trei sunt disparute

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a precizat luni, pentru B1 TV, ca o singura persoana a fost salvata in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, in timp ce celelalte trei persoane sunt.

Parchetul Militar a deschis dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD in Siutghiol

Parchetul Militar a deschis un dosar penal ca urmare a prabusirii elicopterului SMURD in Lacul Siutghiol, luni dupa-amiaza. Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in judetu.

MARTORI: S-au auzit strigate de ajutor, imediat dupa prabusirea elicoperului SMURD in lac

Martori ai accidentului aviatic produs in Constanta, unde un elicopter SMURD s-a prabusit in Lacul Siutghiol, spun ca imediat dupa prabusirea aparatului de zbor s-au auzit strigate de ajutor si a durat cateva.

Nicolae Banicioiu: Medicul salvat in urma prabusirii elicopterului SMURD se afla la terapie intensiva. Prognosticul este rezervat

MinistrulSanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat pentru B1 TV, luni seara, ca medicul salvat in urma prabusirii unui elicopter SMURD in laculSiutghiol se afla la terapie intensiva. Victima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )