Libnet.ro
UNICEF

09:30

RAED ARAFAT: Fenomenul fake news-ului este foarte mare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: Fenomenul fake news-ului este foarte mare

Fenomenul fake news-ului este foarte mare, nu numai in tara noastra, iar la ultimul cutremur a existat tentativa de scadere a increderii populatiei in sistemul Ro-Alert, a declarat, astazi, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat. continuă pe Ziarul Bursa

Ce s-a intamplat la ultimul cutremur cu Ro-Alert. Anuntul facut de Raed Arafat

Fenomenul fake news-ului este foarte mare, nu numai in tara noastra, iar la ultimul cutremur a existat tentativa de scadere a increderii populatiei in sistemul Ro-Alert, a declarat, luni, seful Departamentului pe.

Spagile din spitale cu care este de acord Raed Arafat

Cu toate ca salariile cadrelor medicale au fost dublate, o parte din medicii si asistentii medicali asteapta in continuare plicul de la bolnavi. Anormal, spune Raed Arafat, conform caruia personalul medical poate fi rasplatit de pacienti, dar nu cu bani, ci cu ciocolata, flori sau carti.

inca sunt medici care primesc spagi, chiar daca le-au crescut salariile semnificativ. Raed Arafat ne spune cum poate fi rasplatit de pacienti personalul medical

Desi salariile le-au fost marite substantial, mai sunt medici si asistenti medicali care inca asteapta plicul de la bolnavi. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, sustine ca.

Raed Arafat: inca sunt medici care primesc spagi, desi salariile au crescut semnificativ

Medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), spune ca desi salariile din sistemul medical au crescut semnificativ, inca sunt medici care iau spagi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2874 seconds )