Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Relaxarea nu inseamna ca a trecut pericolul. Oamenii trebuie sa respecte masurile de igiena in continuare

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Relaxarea nu inseamna ca a trecut pericolul. Oamenii trebuie sa respecte masurile de igiena in continuare

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, a declarat ca oamenii trebuie sa fie foarte responsabili si sa respecte masurile de igiena, chiar daca masurile se vor relaxa de pe 15 mai. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Relaxarea dupa 15 mai nu inseamna ca a trecut riscul

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a anuntat primele masuri de relaxare a restrictiilor luate in contextul pandemiei de coronavirus, care vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Astfel, se va.

Raed Arafat, avertisment dur cu privire la restrictiile de 1 Mai. Ce trebuie sa stie toti romanii

Restrictiile impuse de ordonantele militare sunt tot mai greu de respectat, dat fiind faptul ca romanii stau in casa de mai bine de o luna. Medicii specialisti vorbesc despre o relaxare a restrictiilor pentru a le permite oamenilor sa faca putina miscare si sa beneficieze de razele soarelui. Cu toate acestea, Raed Arafat, seful Departamentului .

Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai. Cum vor fi, de fapt, implementate masurile

Raed Arafat, secretar de stat in ministerul Sanatatii, a declarat ca odata cu relaxarea restrictiilor din data de 15 mai, nu inseamna ca pericolul a trecut. Acesta spune ca relaxarea se va face treptat si ca in perioada de dupa vor exista unele recomandari de sanatate publica. Raed Arafat, despre relaxarea masurilor din 15 mai.

Raed Arafat: primele masuri de relaxare, pe la jumatatea lunii mai

Raed Arafat a declarat pentru Antena 3 ca primele masuri de relaxare vor fi luate incepand cu luna mai. Potrivit acestuia, daca relaxarea are loc prea devreme, situatia poate degenera si efectul asupra sistemului sanitar poate fi devastator.

Fost ministru al Justitiei, critici dure la adresa lui Raed Arafat: Cine a incalcat legea trebuie sa raspunda legal!

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, il critica pe Raed Arafat, pentru declaratia in care seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a afirmat ca nu ar trebuie trasi toti cei care au incalcat legea in procedura de achizitii de materail sanitar.

Raed Arafat: O relaxare a masurilor va fi facuta treptat. Mai e putin de asteptat

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, a explicat de ce in Romania nu sunt inregistrate la fel de multe cazuri de coronavirus ca in alte state europene.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre activitatile de 1 Mai: Rugamintea catre populatie este sa evite sa-si planifice iesiri si sa respecte regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atras din nou atentia asupra faptului ca Romania nu se afla inca in momentul pentru relaxarea restrictiilor de carantina, precum au facut-o alte tari. Dragi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )