Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Situatia din Alba Iulia este foarte asemanatoare cu cea din Sibiu, care a fost plasat in carantina

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Situatia din Alba Iulia este foarte asemanatoare cu cea din Sibiu, care a fost plasat in carantina

Secretarul de stat Raed Arafat s-a aflat, vineri, la Alba Iulia, dupa ce a vizitat, in cursul zilei, municipiul Sibiu, care a fost plasat in carantina. continuă pe Antena3

Raed Arafat: La noi orice regula este contestata automat si asta reduce impactul

Raed Arafat este convins ca fara masurile restrictive impuse la nivel national nu poate fi redusa tr.

Aventurile unui tanar din Alba Iulia cu 55 de grame de hasis adus din Spania. Dupa sase ani a fost condamnat definitiv

Un tanar in varsta de 27 de ani din Alba Iulia a fost condmanat definitiv la pedepasa de trei ani si 10 luni de inchisoare pentru trafic de droguri.

FOTO Robotul care ii va ajuta pe medici sa trimita medicamente pacientilor cu COVID-19. Ideea originala a unor tineri din Alba Iulia

Fosti elevi ai Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, pasionati de informatica, construiesc un robot autonom destinat Spitalului Judetean de Urgenta din Alba Iulia.

Seful sectiei ATI de la spitalul din Alba Iulia: Medicii nu pot alege cine sa traiasca si cine nu. Toti pacientii trebuie sa primeasca tratament

Seful Sectiei ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia. Silviu Eugen Tuzes, a declarat marti ca unitatea sanitara nu mai are locuri terapie intensiva pentru bolnavii de COVID-19.

Arafat, la Alba Iulia: Situatia este grava. Nu se poate dispune inca carantina pentru ca trebuie propunere de la DSP

La Alba Iulia, situatia este una serioasa, aproape la fel de grava ca la Sibiu, insa nu poate fi dispusa carantina deocamdata pentru ca este nevoie de o propunere in acest sens de la Directia de Sanatate Publica, a declarat vineri seara secretarul de stat Raed Arafat.

Raed Arafat, despre Alba Iulia, care are o incidenta de aproape 101000: Nu se poate dispune carantina pentru ca trebuie propunere de la DSP

Alba nu va avea nicio localitate carantinata. Seful DSU, Raed Arafat, a pasat responsabilitatea autoritatilor locale.

Raed Arafat, la Alba Iulia: Aici s-a inceput cu unele masuri inaintea Guvernului, dar pana acum nu observam chiar o scadere Pe teritoriul Romaniei se mai afla un stoc de ventilatoare al UE (VIDEO)

Secretarul de Stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a subliniat ca orice echipament distribuit ajuta, context in care a precizat ca pe teritoriul Romaniei se mai afla un.

Raed Arafat, despre situatia din Sibiu: La incidenta de 11 la 1000 de locuitori, nu mai vorbim de focar, ci de o transmitere comunitara intensa (VIDEO)

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat a fost intrebat in cursul zilei de vineri, a fost intrebat care sunt focarele de COVID-19 din Sibiu si de unde ar fi putut porni raspandirea noului coronavirus la nivelul.

Ultima ora. Reactia neasteptata a lui Raed Arafat dupa ce secretarul general al Guvernului a anunat ca nu mai sunt paturi la ATI

Raed Arafat a venit marti seara cu explicatii suplimentare privind situatia paturilor din ATI. in urma cu cateva ore, secretarul general al Guvernului a declarat ca nu mai exista paturi disponibile pentru a primi pacientii in stare grava. Dupa aceasta afirmatie, seful DSU a venit cu un raspuns imbucurator, dar neprevazut. Raed Arafat, balbaieli in .

Raed Arafat, vestea trista a momentului. Ce ii asteapta pe romani peste cateva zile: Asta scrie si in hotararea de Guvern

Seful DSU, Raed Arafat, a vorbit de curand despre situatia disperata a Romaniei, cat si despre masurile care vor fi adoptate daca cifrele din anchetele epidemiologice nu scad. Din pacate, romanii se afla cu un picior in prapastie, analizand la rece contextul actual al sistemului medical. Autoritatile vor fi obligate sa ia masuri suplimentare Raed .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )