Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raluca Turcan: Continuam efortul pentru a obtine un guvern de dreapta. Avem aceasta datorie, sa incercam

Hotnews Hotnews,
 Raluca Turcan: Continuam efortul pentru a obtine un guvern de dreapta. Avem aceasta datorie, sa incercam

Presedintele intermar al PNL, Raluca Turcan a declarat, sambata, la Sibiu, ca formatiunea sa continua efortul pentru a obtine un guvern de dreapta, ea aratand ca liberalii au datoria sa incerce si ca au existat discutii politice informale, scopul fiind acela de a da Romaniei o guvernare sanatoasa, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Turcan: Continuam efortul pentru a obtine un guvern de dreapta si avem aceasta datorie sa incercam

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Sibiu, ca negocierile pentru formarea unui guvern de dreapta continua, spunand ca este un efort, un proces de negociere si ca liberalii au datoria sa incerce.

Raluca Turcan: PNL poarta discutii cu celelalte partide de dreapta, inclusiv cu ALDE, pentru a forma o majoritate parlamentara

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca liberalii au avut si vor continua sa aiba discutii cu celelalte forte de dreapta in vederea crearii unei coalitii majoritare in Parlament, inclusiv cu ALDE.

Raluca Turcan face apel la unitate in PNL

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a facut sambata un apel la unitate in randul liberalilor, pentru un obiectiv comun: relansarea partidului, citeaza Agerpres.

Raluca Turcan il contrazice pe liderul ALDE: La nivelul conducerii PNL nu s-a discutat nicio secunda despre oferirea functiei de presedinte al PNL pentru Calin Popescu Tariceanu

La nivelul conducerii PNL nu s-a discutat deloc despre oferirea functiei de presedinte lui Calin Popescu Tariceanu, a declarat Raluca Turcan, lider interimar al liberalilor. La nivelul conducerii PNL nu s-a.

Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL, considera ca declaratia lui Dragnea ascunde intentia PSD a creste taxele si impozitele

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirma ca declaratia liderului PSD, Liviu Dragnea, de joi seara, ascunde intentia unei cresteri generalizate a taxelor si impozitelor in Romania .

Raluca Turcan, sefa interimara de la PNL, nu a aratat mereu asa: Ce OPERATII ESTETICE si-a facut! (FOTO)

Dupa ce Alina Gorghiu si-a asumat esecul de la alegerile parlamentare, din 11 decembrie, se pare ca liberalii vor fi condusi tot de o femeie. Raluca Turcan este sefa interimara de la PNL, pana la congresul.

Daca vom ajunge in situatia in care sa propunem un premier, PRIMA OPTIUNE ramane Dacian CIOLOS. Raluca Turcan, despre discutiile PNL-Iohannis (VIDEO)

Raluca Turcan, presedintele interimat al PNL, a facut declaratii dupa consultarile cu Iohannis. Aceasta a declarat ca PNL nu a venit cu o propunere de premier, dar Dacian Ciolos ramane varianta.

Presedintele Iohannis discuta cu partidele privind formarea noului Guvern. PSD si ALDE au refuzat invitatia. Raluca Turcan si Nicusor Dan au anuntat ca nu vor sustine un Executiv condus de un premier cu probleme penale. UDMR nu a negociat cu PSD vreun par

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis are consultari, miercuri, cu partidele politice care au intrat in Parlament, in urma alegerilor din 11 decembrie, si care au acceptat invitatia sefului statului, cu privire la formarea viitorului guvern.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis discuta cu partidele privind formarea noului Guvern. PSD si ALDE au refuzat invitatia sefului statului. Raluca Turcan si Nicusor Dan au anuntat ca nu vor sustine un Executiv condus de un premier cu probleme penale

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis are consultari, miercuri, cu partidele politice care au intrat in Parlament, in urma alegerilor din 11 decembrie, si care au acceptat invitatia sefului statului, cu privire la formarea viitorului guvern.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis va discuta, miercuri, cu partidele privind formarea noului Guvern. PSD si ALDE au refuzat invitatia sefului statului. Raluca Turcan: La masa negocierilor trebuie sa stea persoane care nu au slabiciuni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va consulta, miercuri, cu partidele politice care au intrat in Parlament, in urma alegerilor din 11 decembrie, si care au acceptat invitatia sefului statului, cu privire la formarea viitorului guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )