Libnet.ro
UNICEF

22:15

Raluca Turcan il invita pe ministrul Justitiei la sedinta parlamentarilor PNL de marti, pentru a discuta despre gratiere

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan il invita pe ministrul Justitiei la sedinta parlamentarilor PNL de marti, pentru a discuta despre gratiere

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat, luni, ca il invita pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, la sedinta parlamentarilor PNL de marti, pentru a-si prezenta punctul de vedere asupra proiectului privind gratierea si pentru a asculta opiniile liberalilor. continuă pe Adevărul

il invit marti pe ministrul Justitiei la grupurile PNL pentru discutii pe gratiere

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca il invita pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, la sedinta parlamentarilor PNL de maine, pentru a-si prezenta punctul de vedere asupra proiectului privind gratierea si pentru a asculta opiniile liberalilor, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: il invit pe pe ministrul Justitiei la sedinta PNL, unde isi va putea prezenta motivele pentru care doreste continuarea procedurilor privind legea gratierii

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, i-a adresat ministrului Justitiei, Florin Iordache, o invitatie pentru a participa la o sedinta a grupurilor parlamentare reunite ale PNL. intalnirea va avea loc marti, la ora 16.

Raluca Turcan transmite ca pana la vara, PNL va avea o conducere legitima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat ca pana in iunie, va avea lor Conventia acestui partid, iar PNL va avea o conducere legitima, sustinuta de membrii sai, arata Agerpres.

Raluca Turcan critica proiectul de buget pentru 2017, refacut de PSD: Este o incropire care transmite romanilor mesajul clar al PSD - intai sa ii vedem scapati pe coruptii nostri si apoi sa vedem cum amagim populatia

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a criticat, vineri dimineata, proiectul de buget pentru 2017, care ar putea fi votat in sedinta de Guvern care incepe la ora 14.

Raluca Turcan: Victor Ciorbea se comporta ca un vasal al PSD-ului

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a vorbit la emisiunea lui Sabin Orcan de la postul B1 TV despre protestele de strada din Bucuresti si din restul tarii. Raluca Turcan a sustinut in emisiunea respectiva ca PNL-ul ar fi trebuit sa iasa sa sustina cauzele dreptatii, si nu sa tace in fata PSD-ului.

TENSIUNI, in direct, intre Raluca Turcan si Toader Paleologu: Va trebui sa suporte adevaruri din partea mea. Sa-si ceara scuze! (VIDEO)

Discutii aprinse in direct, pe B1 TV, intre sefa interimara a PNL, Raluca Turcan si fostul membru al partidului Toader Paleologu, exclus din randul liberalilor. Paleologu a sustinut ca Turc.

Raluca Turcan va participa la protestele de strada din Bucuresti: Este o traditie pentru apararea legii

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat ca va participa la protestele de strada de duminica seara, pentru ca se regaseste structural, ca gandire cu manifestantii, potrivit Agerpres.

Ce prevede proiectul PNL privind masurile alternative de executare a pedepselor privative de liberate, despre care ministrul Justitiei spune ca va fi introdus in pachetul de masuri privind reducerea aglomeratiei din inchisori

Proiectul PNL privind masurile alternative de executare a pedepselor privative de libertate, despre care ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni, ca va fi introdus in pachetul legislativ de masuri privind reducerea aglomerarii din penitenciare, propune inlocuirea pedepsei cu inchisoarea, de pana la 2 ani, cu detentie la domiciliu, prin supravegherea cu bratara electronica, executarea fractionala a pedepsei in zilele de sambata si duminica, intr-un centru special, si masura de executare a pedepsei in echivalent zile de munca in folosul comunitatii.

UPDATE. Ministrul Justitiei revine asupra INTERDICTIEI: jurnalistii au voie la dezbatere. Peste 200 de persoane s-au inscris la consultarea de luni pe ordonantele pe justitie. Printre participantii interesati de gratiere, Gigi Becali

Peste 200 de persoane s-au inscris pana vineri la consultarea de luni organizata de Ministerul Justitiei pe proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor, a declarat presei ministrul Justitiei, Florin Iordache. Ministrul a anuntat ca presa nu va avea acces. Pe lista celor inscrisi figureaza si Gigi Becali, care a executat condamnari la inchisoare.

Andrei Gheorghe: Poate vrea ministrul Justitiei, domnul Iordache, sa vorbim de cum ne-am intalnit la Vintu?

Proiectul de lege privind gratierea si amnistia a declansat revolta in intreaga tara. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, sustine frenetic aceasta lege desi romanii au iesit in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )