Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ramasa fara slujba, o romanca si-a dat foc. Starea ei este critica

Antena3 Antena3,
Ramasa fara slujba, o romanca si-a dat foc. Starea ei este critica

O romanca este in stare critica, dupa ce si-a dat foc intr-un orasel din centrul Italiei. Femeia, de 50 de ani, lucra ca menajera si fusese concediata de familia la care lucra. Ramasa fara loc de munca, r. continuă pe Antena3

O romanca si-a dat foc pentru ca a fost concediata.

O menajera romanca si-a dat foc in centrul Italiei, dupa ce a fost concediata. Femeia a suferit arsuri grave si este internata la terapie intensiva, in stare critica. Incidentul a avut loc miercuri in oraselul italian Giulianova regiunea Abruzzo, centru),relateaza ziarul italian Il Messaggero, citat de Mediafax. Romanca in varsta de 50 de ani a recurs la gestul extrem dupa ce a fost concediata de o familie din Giulianova pentru care lucra ca menajera. Femeia s-a stropit cu alcool si s-a .

Italia: O menajera romanca si-a dat foc pentru ca a fost concediata

O menajera romanca ramasa fara loc de munca si-a dat foc in centrul Italiei, suferind arsuri grave si fiind internata la terapie intensiva, relateaza ziarul italian Il Messaggero, in editia online.

Italia: O menajera romanca si-a dat foc pentru ca a fost concediata

O menajera de origine romana ce a ramas fara loc de munca in Italia si-a dat foc, miercuri, in oraselul Giulianova, regiunea Abruzzo, relateaza Il Messaggero. Femeiea a suferit arsuri grave si a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )