Libnet.ro
UNICEF

17:15

Italia: O menajera romanca si-a dat foc pentru ca a fost concediata

B1 B1,
Italia: O menajera romanca si-a dat foc pentru ca a fost concediata

O menajera de origine romana ce a ramas fara loc de munca in Italia si-a dat foc, miercuri, in oraselul Giulianova, regiunea Abruzzo, relateaza Il Messaggero. Femeiea a suferit arsuri grave si a fost. continuă pe B1

Italia: O menajera romanca si-a dat foc pentru ca a fost concediata

O menajera romanca ramasa fara loc de munca si-a dat foc in centrul Italiei, suferind arsuri grave si fiind internata la terapie intensiva, relateaza ziarul italian Il Messaggero, in editia online.

O romanca si-a dat foc pentru ca a fost concediata.

O menajera romanca si-a dat foc in centrul Italiei, dupa ce a fost concediata. Femeia a suferit arsuri grave si este internata la terapie intensiva, in stare critica. Incidentul a avut loc miercuri in oraselul italian Giulianova regiunea Abruzzo, centru),relateaza ziarul italian Il Messaggero, citat de Mediafax. Romanca in varsta de 50 de ani a recurs la gestul extrem dupa ce a fost concediata de o familie din Giulianova pentru care lucra ca menajera. Femeia s-a stropit cu alcool si s-a .

Ramasa fara slujba, o romanca si-a dat foc. Starea ei este critica

O romanca este in stare critica, dupa ce si-a dat foc intr-un orasel din centrul Italiei. Femeia, de 50 de ani, lucra ca menajera si fusese concediata de familia la care lucra. Ramasa fara loc de munca, r.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )