Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier

Solista de muzica populara, Ramona Fabian, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier petrecut sambata, 5 octombrie, in localitatea Mihai Viteazu, judetul Mures. continuă pe Adevărul

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Ramona Fabian, una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Transilvania, a murit intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in localitatea brasoveana Rupea. Cantareata, in varsta de 34.

Craiova: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite intr-un grav accident rutier

O femeie si-a pierdut viata, iar alte trei persoane au fost ranite intr-un accident ce s-a produs, joi, la intrarea in localitatea Cosoveni, pe drumul dintre Craiova si Caracal, relateaza B1 TV. Femeia a.

Cabral, implicat intr-un accident in Sibiu: Prezentatorul TV s-a rasturnat cu ATV-ul

Cunoscuta vedeta de televiziune Cabral Ibacka a fost implicat intr-un accident in judetul Sibiu. Acesta circula cu un ATV in localitatea Jina, moment in care a pierdut controlul asupra volanului si a cazut. in.

Managerul Scolii de Soferi Iulcost a murit intr-un accident de masina. Tanarul s-a rasturnat cu BMW-ul intr-un sant

Alexandru Marian Gramada, in varsta de 23 de ani, din Craiova, si-a pierdut in aceasta dimineata viata in urma unui tragic accident.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Marius Oprescu, implicat intr-un accident cu victime

Patru persoane au ajuns, in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judetean din Slatina, dupa ce au fost victimele unui accident de circulatie in care a fost implicat si Marius Oprescu, vicepresedintele Consiliului Judetean Olt. Victimele se aflau intr-o caruta, cand, la un moment dat, au fost lovite din spate de catre masina condusa de oficialul oltean. in urma accidentului, una dintre persoanele aflate in atelaj a ramas internata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )