Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

B1 B1,
Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Ramona Fabian, una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Transilvania, a murit intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in localitatea brasoveana Rupea. Cantareata, in varsta de 34. continuă pe B1

Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier

Solista de muzica populara, Ramona Fabian, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier petrecut sambata, 5 octombrie, in localitatea Mihai Viteazu, judetul Mures.

O alta cantareata de muzica populara a murit. Solista avea 34 de ani

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit sambata. Artista a fost implicata intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc la Rupea, in judesul Brasov. Ramona Fabian avea 34 de ani. O alta.

O cunoscuta cantareata de muzica populara a murit in conditii suspecte

O cunoscuta cantareata de muzica populara a murit in conditii suspecte. Rela Lucan a fost gasita moarta in cada, vineri, in apartamentul ei din cartierul Craiovita Noua. Femeia a fost gasita in cada, .

Cantareata de muzica populara Rela Lucan, gasita moarta in casa (VIDEO)

Cantareata de muzica populara Rela Lucan, a fost gasita moarta, vineri, in apartamentul sau din Craiova. Artista a fost gasita in cada, de fiica ei, noteaza Cancan. Vecinii acesteia au spus ca nu au mai.

VIDEO Cantareata de muzica populara Rela Lucan, gasita moarta in locuinta ei, incuiata in baie

Fiica artistei a facut tragica descoperire si a sunat imediat la 112, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata cantaretei. Trupul Relei Lucan a fost depus la capela Cimitirului Nord din Craiova, iar astazi va fi inmormantata.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )