Libnet.ro
UNICEF

01:05

Range Rover prezinta modelul Velar, un nou membru in familia de SUV-uri britanice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Range Rover prezinta modelul Velar, un nou membru in familia de SUV-uri britanice

Range Rover va lansa in toamna in Romania cel de-al patrulea model din gama, denumit Range Rover Velar, pozitionat intre Range Rover Evoque si Range Rover Sport. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata Range Rover Velar, noul membru al familiei de modele Range Rover

Cel de-al patrulea membru al familiei Range Rover, Velar, a fost prezentat in premiera in cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Design Museum, in Londra. Range Rover Velar aduce un suflu nou de gratie si eleganta in gama de modele Range Rover. Proiectat pentru a umple spatiul dintre modelele Range Rover Evoque si Range Rover Sport, Velar se remarca prin lux, rafinament si capabilitati in teren accidentat nemaiintalnite pana acum in segmentul SUV-urilor de clasa medie, spune producatorul auto britanic.

Parlamentul a desemnat un nou membru al Comsiei Electorale Centrale

Parlamentul a votat joi, 2 martie, proiectul de hotarare privind desemnarea lui Vadim Filipov in calitate de membru al Comisiei Electorale Centrale. Legislativul urmeaza sa expedieze catre Serviciul de Informare si Securitate o interpelare, iar dupa ce va fi eliberat avizul consultativ, deputatii urmeaza sa-l confirme in functie, transmite IPN.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )