Libnet.ro
UNICEF

22:31

Raportare oficiala: 474 de cadre medicale, infectate cu coronavirus. 318 dintre ele sunt de la Suceava

Hotnews Hotnews,
 Raportare oficiala: 474 de cadre medicale, infectate cu coronavirus. 318 dintre ele sunt de la Suceava

474 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, 318 dintre ele fiind la Suceava. Bucurestiul a raportat si el 65 de cadre medicale care au COVID-19. continuă pe Hotnews

474 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

Conform datelor Institutului National de Sanatate Publica, vineri, 474 de cadre medicale erau infectate cu noul coronavirus.

O asistenta din Spitalul Hunedoara si 10 cadre medicale din Deva au coronavirus. Peste 3.000 de oameni in izolare

O asistenta din Spitalul Hunedoara si 10 cadre medicale din Deva au coronavirus. Peste 3. 000 de oameni se afla in izolare, in judetul Hunedoara.

Linia intai din ce in ce mai lovita! Aproape 500 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19

Potrivit unui raport al Institutului National sa Sanatate Publica, cu datele colectate din teritoriu pana vineri la ora 12. 00, in Romania au fost confirmate cu noul coronavirus 474 de cadre medicale.

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus: cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, ca 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, 200 fiind din Suceava si 60 din Bucuresti. 99 dintre persoanele infectate sunt medici.

400 de cadre medicale din tara sunt infectate cu noul coronavirus

In acest moment, avem 400 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus la nivel national.

Cel putin 14 cadre medicale sunt infectate cu COVID-19 la Galati. Numarul total de bolnavi, tinut secret

Fata de cele 9 cazuri confirmate in cursul saptamanii trecute, luni si marti au aparut alte 6 cazuri. O serie de surse medicale ne-au spus ca exista si alte persoane, din randul angajatilor spitalelor, care au simptome si asteapta rezultatul testului.

Numarul oficial al cadrelor medicale din Timis infectate cu coronavirus, de zece ori mai mic decat cel real

Grupul de Comunicare Strategica a raportat vineri, la nivel national, un numar de 474 de cadre medicale infectate cu coronavirs. Potrivit raportarii oficiale, in Timis sunt doua cadre medicale infectate cu coronavirus. in realitate, numarul este de cel putin zece ori mai mare.

357 de cadre medicale din Romania, infectate cu coronavirus. 200 dintre ele sunt din Suceava

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, potrivit datelor anuntate miercuri seara de Grupul de Comunicare Strategica. Peste jumatate dintre ele - 200 - sunt cadre medicale din Suceava.

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din cele 200 testate pana acum

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati. Acestia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenti si restul asistente si infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internati si izolati in spital, in timp ce continua testarea celorlalte cadre medicale.

Cinci cadre medicale de la Institutul Matei Bals sunt infectate cu noul coronavirus

Cinci cadre medicale de la Institutul Matei Bals sunt infectate cu noul coronavirus, a declarat, joi, managerul unitatii medicale, Adrian Streinu-Cercel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )