Libnet.ro
UNICEF

13:45

Raportul care arata cat de subdezvoltata este piata asigurarilor din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raportul care arata cat de subdezvoltata este piata asigurarilor din Romania

Piata asigurarilor din Romania a cunoscut la finele anului trecut un avans al pierderilor, atat pe segmentul de viata cat si non-viata, cu aproximativ 300%, cumulat, ceea ce subliniaza inca o data lipsa de coerenta in activitatea de subscriere si de. continuă pe Wall-Street Ro

Negritoiu vrea solutii de redresare a pietei RCA: Nu se poate ca acest produs sa genereze atatea probleme pe piata asigurarilor

ASF propune constituirea unor grupuri comune de lucru formate din reprezentanti ai Autoritaii si ai asiguratorilor care sa gaseasca solutii de redresare a pietei RCA. Seful ASF i-a avertizat pe reprezentantii societatilor de asigurari ca va propune majorarea contributiilor pe care firmele le platesc la Fondul de Garantare, daca nu vor reusi sa eficientizeze activitatea pe segmentul RCA. Nu se poate ca acest produs sa genereze atatea probleme pe piata asigurarilor, a atras atentia Misu Negritoiu.

Piata asigurarilor a avut pierderi-record, de 1,2 miliarde de lei

Astra Asigurari a inregistrat, la finalul anului 2013, pierderi in valoare totala de 813,6 milioane de lei, acestea reprezentand 54% din totalul pierderilor inregistrate la nivelul intregii piete 1,5 miliarde lei), se arata in raportul anual al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), publicat ieri.

ASF acuza malpraxisul manifestat pe piata asigurarilor

Perioada scurta de la infiintare a Autoritatii de Supraveghere Financiara - ASF) a fost presarata de evenimente care au reliefat malpraxisul unor participanti pe piete, problemele de nerespectare a reglementarilor in vigoare care s8208;au.

Graficul care arata pierderi URIASE pentru asiguratori: + 1 MLD. lei intr-un singur an

Societatile de asigurari din Romania au inregistrat anul trecut o crestere absoluta semnificativa a pierderilor cu suma de 962. 481 peste 200%) de lei fata de cea inregistrata in 2012 la aproximativ 1,3 miliarde de lei, din care Astra Asigurari a.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )