Libnet.ro
UNICEF

16:01

Raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv, actualizat dupa discutia cu Raed Arafat

România Liberă România Liberă,
Raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv, actualizat dupa discutia cu Raed Arafat

Raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv va fi actualizat dupa discutia de peste doua ore cu echipa Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) din Ministerul Afacerilor Interne, condusa de Raed Arafat, au declarat pentru News. ro surse oficiale. continuă pe România Liberă

DSU: Raportul Corpului de control al premierului, in dosarul Colectiv, prezinta neconcordante si neclaritati

Mai multe aspecte din raportul Corpului de control al premierului Dacian Ciolos, in dosarul incendiului din clubul Colectiv, nu corespund cu informatiile existente la nivelul structurii. Mai mult, anumite recomandari nu concorda cu diferite acte normative sau care reglementeaza proceduri nationale ori internationale, sustine Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU).

Radu Tudor, despre raportul Corpului de control in cazul Colectiv: Este plin de minciuni si prostii

Jurnalistul Radu Tudor a vorbit, luni, la Antena 3, despre raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv, opinand ca este plin de minciuni si prostii . Am parcurs.

Mai multe aspecte din raportul Corpului de control pe Colectiv nu corespund cu informatiile existente

Departamentul pentru Situatii de Urgenta sustine ca mai multe aspecte din raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv nu corespund cu informatiile existente la nivelul structurii si contin recomandari ce nu concorda cu diferite acte normative sau care reglementeaza proceduri nationale ori internationale, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )