Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rares Bogdan, atac dur la UDMR: Atunci cand Kelemen Hunor va recita articolul 1 din Constitutie, putem sta de vorba

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, atac dur la UDMR: Atunci cand Kelemen Hunor va recita articolul 1 din Constitutie, putem sta de vorba

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, moderata de Razvan Dumitrescu, de o posibila alianta cu UDMR pentru asigurarea majoritatii in viitorul legislativ. Rares Bogdan a atacat dur formatiunea care a castigat patru consilii judetene la alegerile locale si a spus despre Kelemen Hunor, presedintele UDMR; ca va sta de vorba cu el doar atunci cand va stii sa recite in fiecare zi articolul 1 din Constitutia Romaniei. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, despre ce se va intampla cu pensiile, alocatiile si taxele dupa alegeri. Razvan Dumitrescu: Asta e stire!

Invitat in emisiunea lui Razvan Dumitrescu, Rares Bogdan, in incercarea de a raspunde intrebarilor lui Victor Ponta, a declarat ca PNL nu va creste taxele si nu va lua niciun fel de imprumut de la FMI.

Rares Bogdan, mesaj extrem de optimist: Rupem! E foarte bine in mai multe locuri decat speram

Rares Bogdan a anuntat pe pagina sa de Facebook ca Partidul National Liberal va obtine, la alegerile locale, mai multe voturi decat spera. Prim-vicepresedintele PNL ii indeamna pe alegatori sa mearga in continuare la vot si sa. pazeasca apoi voturile.

Rares Bogdan: Mobilizare maxima. Nu va opriti pana la 21.00 deloc si paziti apoi voturile. Va fi o seara mare!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan ii indamna pe romani sa pastreze acelasi ritm cu privire la prezenta la vot. Liderul liberal este increzator ca, la finalul zilei de duminica, 27 septembrie 2020, va fi o .

Ianis Hagi face zilnic asta, atunci cand nu are antrenament. Petrece mult timp astfel

Ianis Hagi, fie ca este acum la Rangers, sau fie ca a fost jucatorul FC Viitorul Constanta, are anumite tabieturi. Le face in fiecare zi si nu renunta la ele niciodata, darniciodata sa nu spunem niciodata. Ianis Hagi face zilnic asta, atunci cand nu are antrenament in ultima vreme Ianis Hagi se pare ca a .

Nicusor Dan: Asigur bucurestenii ca, atunci cand voi depune juramantul, va incepe o alta administratie, una partenera cu cetateanul, care foloseste energiile deosebite ale orasului

Nicusor Dan, viitorul primar General al Capitalei, le-a promis bucurestenilorca peste zece zile, atunci cand va depune juramantul, le va arata o altfel de administratie a orasului, una prietenoasa cu.

Marian Oprisan, pe cale sa piarda alegerile in Vrancea, anunta Rares Bogdan: Conform numaratorii noastre paralele am eliberat Vrancea de PSD

PSD ar urma sa incaseze o infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde baronulMarian Oprisannu ar fi reusit sa castige inca un mandat in fruntea Consiliului Judetean, potrivit lui Rares Bo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )