Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, despre situatia din Cluj: Izolare sau bataie de joc? Nu se poate asa ceva!

Antena3 Antena3,
Rares Bogdan, despre situatia din Cluj: Izolare sau bataie de joc? Nu se poate asa ceva!

Rares Bogdan, europarlamentar PSD, a rabufnit la adresa tuturor romanilor care s-au strans pe Aeroportul din Cluj, in plina pandemie, pentru a pleca la munca in Germania. continuă pe Antena3

Un fotbalist roman, despre situatia din Spania: Nu mai au loc sa puna cadavrele, e ca in filmele cu apocalipsa!

Unul dintre jucatorii care a evoluat atat la Steaua, cat si la Dinamo, Dennis Serban, se afla in izolare inSpania, tara care a luat loculItalieisi a devenitcel mai afectat stat european de coronavirus.

Rares Bogdan, dupa evenimentele de la Cluj: intrebarea este daca noi suntem in situatie de urgenta, de ce am fi obligati sa dam drumul acestor oameni spre Germania si ce alternativa le-am da in Romania (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a comentat in termeni duri evenimentele de joi de la Aeroportul International din Cluj, unde circa 1. 500 de romani au neglijat.

Rares Bogdan: Va trebui sa avem curaj si sa luam bani de pe piete externe Propunerea mea este sa renuntam la Green Deal si sa alocam toti banii catre sistemul de sanatate publica din UE (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, liderul delegatiei romane din PPE, va propune renuntarea la Green Deal si realocarea sumelor uluitoare din program catre sistemul de sanatate publica din UE, ce lupta din.

Directorul Aeroportului din Cluj, despre situatia cu aglomeratia de nedescris: Multi nu aveau bilete de avion, nici nu cunosteau destinatia

Directorul Aeroportului din Cluj Napoca, David Ciceo, a explicat la Subiectiv de la Antena 3, ca aeroportul a actionat corect si nu are nicio vina in felul cum a gestionat situatia de astazi, cu aglomeratia de nedescris, din cauza romanilor care au plecat la munca in Germania.

Premierul Ludovic Orban, despre incidentul de pe Aeroportul din Cluj-Napoca: MAIm-a informat ca a fost demarata o ancheta pentru a stabili vinovatiile Ne asteptam sa plece peste 80.000 de romani

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat joi seara, dupa sfarsitul sedintei de Guvern, haosul care a avut loc pe Aeroportul International din Cluj Napoca, unde aproximativ 1. 500 de romani asteptau.

CORONAVIRUS. Mii de oameni, buluc pe Aeroportul Avran Iancu din Cluj pentru a pleca la munca in Germania A fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor (VIDEO, FOTO)

Mii de romani au dat navala pe Aeroportul din Cluj pentru a pleca spre Germania cu una dintre cele 12 curse charter programate joi. Parcarea din fata Aeroportului Avram Iancu a devenit neincapatoare, iar romanii.

Dosar penal dupa aglomeratia de pe Aeroportul din Cluj. Mii de romani s-au strans pentru a pleca in Germania

Un dosar penal a fost deschis dupa imaginile si informatiile aparute in spatiul public privind aglomeratia de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj.

VIDEO Aproape 2.000 de oameni care pleaca la munca in Germania s-au inghesuit pe aeroportul din Cluj Firma de recrutare, anchetata

Aproape 2. 000 de persoane din judete din Transilvania si Moldova au venit, joi, in parcarea din fata Aeroportului International Avram Iancu Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura. 23 Firma de recutare care a adus muncitorii pe Aeroportul din Cluj va fi anchetata.

Imagini impresionante pe aeroportul din Cluj. Mii de romani asteapta sa plece la munca in Germania, in plina pandemie de coronavirus

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini impresionante surprinse joi dimineata pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. Mii de muncitori romani se vor intoarce la munca in strainatate.

Ancheta penala deschisa dupa imaginile cu imbulzeala de la aeroportul din Cluj

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban i-a cerut, joi, in cadrul sedintei de Guvern, ministrului transporturilor Lucian Bode sa foloseasca toate parghiile pentru a-l trage la raspundere pe directorul aeroportului Cluj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )