Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rares Bogdan: Sa va fie frica PSD-istilor, Moldova se ridica! Romania mai este astazi pe orbita europeana datorita presedintelui Iohannis(VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Sa va fie frica PSD-istilor, Moldova se ridica! Romania mai este astazi pe orbita europeana datorita presedintelui Iohannis(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat sambata, al mitingul de la Iasi ca Romania a ramas in Europa datorita liberalilor si presedintelui Klaus. continuă pe B1

Victor Ponta spune ca nu vrea sa devina europarlamentar! Ce le cere lui Rares Bogdan si Dacian Ciolos

Victor Ponta a recunoscut ca, desi candideaza la alegerile din 26 mai, nu vrea sa ramana europarlamentar. ii provoaca insa pe Dacian Ciolos si pe Rares Bogdan sa recunoasca si ei daca vor ramane la Bruxelles, sa lupte pentru Romania, dupa cum se lauda. Victor Ponta este acum liderul partidului Pro Romania si primul pe [] .

Rares Bogdan, replica pentru Liviu Dragnea: il doare rau ca m-am salutat cu cordialitate si respect cu Doamna de Fier a Europei

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, ii da o replica lui Liviu Dragnea care l-a acuzat ca este obedient fata de Angela Merkel. Ati vazut poza cu Rares.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )