Libnet.ro
UNICEF

21:45

Rares Bogdan, replica pentru Liviu Dragnea: il doare rau ca m-am salutat cu cordialitate si respect cu Doamna de Fier a Europei

B1 B1,
Rares Bogdan, replica pentru Liviu Dragnea: il doare rau ca m-am salutat cu cordialitate si respect cu Doamna de Fier a Europei

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, ii da o replica lui Liviu Dragnea care l-a acuzat ca este obedient fata de Angela Merkel. Ati vazut poza cu Rares. continuă pe B1

Liviu Dragnea, atac la Rares Bogdan: Statea cu capul plecat. Asta pregatesc pentru noi

Presedntele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus galatenilor prezenti la mitingul social-democratilor ca programul pentru tomate va fi extins. Toata tara stie ce inseamna comuna Matca in judetul Galati.

Dragnea: Iohannis s-a plimbat singur la Sibiu. Asta e soarta slugilor. Rares Bogdan s-a inchinat in fata Angelei Merkel

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat sambata, la mitingul PSD de la Galati, un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a organizarii summitului de la Sibiu, numindu-l pe presedinte tradator si sluga.

Iohannis, replica pentru Dragnea: Nu din cauza olandezilor sau francezilor nu suntem in Schengen. Din cauza PSD-ului

Klaus Iohannis a declarat ca este vina PSD ca Romania nu este in Spatiul Schengen, deoarece social-democratii de doi ani si jumatate asalteaza justitia. Seful statului a precizat ca am fi fost astazi in Schengen, iar MCV ar fi fost ridicat daca tara noastra ar fi continuat lupta anticoruptie. Iohannis a spus acestea, dupa ce Liviu Dragnea a declarat, la Galati, ca liderii care au participat la summitul de la Sibiu, in special premierul Olandei, Mark Rutte, si presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au au jignit Romania si ne mint ca avem probleme cu statul de drept, iar in final nicio legatura nu are intrarea noastra in Schengen cu statul de drept.

Victor Ponta spune ca nu vrea sa devina europarlamentar! Ce le cere lui Rares Bogdan si Dacian Ciolos

Victor Ponta a recunoscut ca, desi candideaza la alegerile din 26 mai, nu vrea sa ramana europarlamentar. ii provoaca insa pe Dacian Ciolos si pe Rares Bogdan sa recunoasca si ei daca vor ramane la Bruxelles, sa lupte pentru Romania, dupa cum se lauda. Victor Ponta este acum liderul partidului Pro Romania si primul pe [] .

Rares Bogdan: Sa va fie frica PSD-istilor, Moldova se ridica! Romania mai este astazi pe orbita europeana datorita presedintelui Iohannis(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat sambata, al mitingul de la Iasi ca Romania a ramas in Europa datorita liberalilor si presedintelui Klaus.

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatarii anti-PSD: Niste derbedei platiti

Liviu Dragnea a trimis noi sageti in directia presedintelui Klaus Iohannis, in cadrul mitingului PSD de la Iasi. Presedintele PSD a fost huiduit de cativa protestatari infiltrati printre sustinatorii partidului si nu a ratat ocazia sa ii numeasca derbedei platiti. Romania are astazi nevoie mai mult ca oricand de ceea ce a pierdut in timpul [] .

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, la Iasi. Ce a facut cand a ajuns la fata locului

Florin Morariu a participat la protestul fata de Liviu Dragnea, organizat la Iasi in aceeasi zi cu mitingul PSD. Romanul care a fost decorat de Regina Marii Britanii pentru curajul de care a dat dovada in timpul unui atentat din Londra s-a filmat in timpul protestului de la Iasi si a postat materialul video pe [] .

Liviu Dragnea, mesaj dur pentru premierul olandez si pentru presedintele Frantei: Ne mint ca nu vor sa intram in Schengen pentru ca avem probleme cu statul de drept

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a raspuns dur sambata premierului olandez, Mark Rutte, cel care a spus la Sibiu ca Romania va intra in spatiul Schengen doar atunci cand va respecta statul de.

Liviu Dragnea, la Galati: Am cerut Guvernului sa urgenteze procedurile pentru centura orasului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus participantilor la mitingul de la Galati ca locuitorii din zona ar putea beneficia de un aeroport. L-am rugat aseara pe domnul ministru Cuc si azi de dimineata pe.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD: Tinem summitul PSD la Galati pentru ca suntem europeni in toata tara. La Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania singur (VIDEO)

Liviu Dragnea, a vorbit, sambata, la Galati despre Summitul UE care a avut loc la Sibiu pe 9 mai. in discursul pe care l-a sustinut in fata simpatizantilor PSD, prezenti la miting, Dragnea i-a reposat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )