Libnet.ro
UNICEF

20:30

Raspunsul Universitatii din Bucuresti la scrisoarea lui Victor Ponta: Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare

Hotnews Hotnews,
 Raspunsul Universitatii din Bucuresti la scrisoarea lui Victor Ponta: Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare

Universitatea din Bucuresti raspunde oficial la scrisoarea prin care Victor Ponta il notifica pe rector ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in anul 2003. Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare, anunta Universitatea, intr-un comunicat remis HotNews. ro. Stire in curs de actualizare. continuă pe Hotnews

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor in drept, acordat in 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il notifica pe Mircea Dumitru ca renunta la titlu pentru ca de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica. Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatiiVezi in articol scrisoarea integrala a lui Victor Ponta.

Victor Ponta, pe Facebook, catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Renunt la titlul de doctor

Premierul Victor Ponta a postat marti pe Facebook o scrisoare deschisa catre rectorul Universitatii din Bucuresti in care a anuntat ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in 2003 de catre Universitate.

Studentii Universitatii din Bucuresti organizeaza marti o miscare de protest: Tinerii sunt nemultumiti de conditiile din camine si din facultati

O miscare studenteasca de protest impotriva neregulilor din cadrul Universitatii din Bucuresti va avea loc marti, la ora 15. 30 in fata sediului rectoratului, de la Facultatea de Drept a Universitatii,.

Raspunsul Universitatii Bucuresti privind solicitarea lui Victor Ponta de renuntare la titlul de doctor

Universitatea Bucuresti ii raspunde oficial lui Victor Ponta, cu privire la notificarea acestuia privind renuntarea la titlul de doctor in Drept. Premierul a anuntat marti pe Facebook ca a trimis marti o.

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in drept. Premierul intentioneaza sa initieze un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca renunta la titlul de doctor obtinut in 2003. Ponta a publicat pe Facebook scrisoarea pe care i-a trimis-o rectorului Universitatii, Mircea Dumitru. Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa.

Premierul Victor Ponta renunta la titlul de doctor la peste doi ani de la izbucnirea scandalului de plagiat. Universitatea Bucuresti admite cererea lui Ponta

Premierul Victor Ponta i-a scris, marti, rectorului Universitatii Bucuresti, pentru a-l instiinta ca renunta la titlul de doctor in Drept, pe care l-a obtinut in 2003.

Victor Ponta RENUNTA la titlul de DOCTOR: Trebuia sa fac DEMULT acest gest

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca renunta la titlul de doctor obtinut de la Universitatea Bucuresti si a trimis o scrisoare in acest sens Rectoratului Universitatii Bucuresti. Prin documentul.

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept: Este un gest pe care trebuia sa il fac mai demult

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept, obtinut in anul 2003. Premierul a anuntat pe Facebook ca a trimis marti o scrisoare catre rectoratul Universitatii Bucuresti, in care notifica renuntarea.

Premierul Victor Ponta renunta la titlul de doctor la peste doi ani de la izbucnirea scandalului de plagiat

Premierul Victor Ponta i-a scris, marti, rectorului Universitatii Bucuresti, pentru a-l instiinta ca renunta la titlul de doctor in Drept, pe care l-a obtinut in 2003.

Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti: Daca ar fi castigat alegerile prezidentiale, Victor Ponta ar mai fi facut anuntul ca renunta la titlul de doctor?

Profesorul Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti care in 2012 a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a declarat pentru HotNews. ro ca anuntul lui Ponta ar putea determina Universitatea sa mai ceara o data anularea titlului de doctor. Dar acest anunt Victor Ponta l-a facut dupa ce a pierdut alegerile. Intrebarea este: daca ar fi castigat alegerile, ar mai fi facut acest anunt?, a spus pentru HotNews. ro profesorul Popescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )