Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rasturnare de situatie in cazul fetei de 13 ani din Gorj care este gravida cu vecinul de 63 de ani

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul fetei de 13 ani din Gorj care este gravida cu vecinul de 63 de ani

Procurorul care cerceteaza cazul minorei de 13 ani, din comuna Negomir, care a ramas insarcinata cu vecinul de 63 de ani, a schimbat incadrarea faptelor. Barbatul este acuzat acum de viol. Initial,. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul fetei de 13 ani care este gravida cu vecinul de 63 de ani. Barbatul este acuzat de viol

Procurorul care cerceteaza cazul minorei de 13 ani, din comuna Negomir, care a ramas insarcinata cu vecinul de 63 de ani, a schimbat incadrarea faptelor. Barbatul este acuzat acum de viol.

Barbat de 63 de ani din Gorj, cercetat dupa ce ar fi facut sex cu o fata de 13 ani si ar fi lasat-o insarcinata

Un barbat de 63 de ani din comuna Negomir, judetul Gorj, este cercetat in libertate, dupa ce ar fi lasat insarcinata o fata in varsta de 13 ani.

Noi detalii in cazul fetei de 16 ani cercetate pentru uciderea pruncului de-abia nascut. Ce s-a descoperit la necropsie

Fata de 16 ani care a nascut singura, sambata, 4 mai 2019, dupa care tatal, ingrijorat ca fata sangereaza, a dus-o la spital, este in continuare internata in spital. Procurorii au dispus doua expertize.

O adolescenta de 13 ani a ramas gravida in urma relatiei cu vecinul in varsta de 63 de ani. Politia ancheteaza cazul

O adolescenta in varsta de 13 ani din localitatea gorjeana Negomir este insarcinata in 22 de saptamani, in urma unei relatii cu vecinul in varsta de 63 ani.

O adolescenta din Gorj, protagonista unei partide de amor cu vecinul de 63 de ani. Cine era de fapt barbatul si ce a urmat intrece orice imaginatie (VIDEO)

UPDATE Batranul de 63 de ani, din Negomir, acuzat ca a lasat insarcinata o fata de 13 ani, a fost retinut de politisti, in urma cu putin timp. Barbatul banuit de savarsirea.

Un barbat din Gorj se afla in curtea gospodariei sale. Acesta era impreuna cu sotia sa, cand deodata lucrurile au luat o alta intorsatura. Gestul barbatului este revoltator

Un barbat din Gorj se afla in curtea gospodariei sale,asa ca, intr-un moment de furie totul a luat o alta intorsatura. Acesta era cu sotia sa. Ozi ce parea initial normala, s-a transformat.

VIDEO Eleva de 13 ani batuta crunt de o colega in curtea scolii. Scena a fost filmata de colegii care au asistat fara sa intervina

O eleva de 13 ani a fost batuta de o colega chiar in curtea scolii. Fata a fost trasa de par, lovita cu genunchiul in fata si trantita la pamant. Incidentul a fost filmat de colegi. Politia s-a sesizat si a demarat cercetarile.

Cosmarul unei fetite de 11 ani din Botosani. Barbatul ar fi putut sa ii fie tata

O copila de doar 11 ani din Botosani a trecut prin clipe de cosmar. Cosmarul fetitei s-a petrecut in localitatea Frumusica din judetul Botosani. Aceasta a fost agresata sexual de un barbat de 42 de ani,.

Caz cutremurator. Un barbat de 34 de ani din Dambovita a violat un minor de 9 ani

Un barbat de 34 de ani din comuna damboviteana Dragomiresti a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a violat un minor de 9 ani, informeaza, duminica, IPJ Dambovita. Agresorul si victima sunt.

Barbatul de 63 de ani care a lasat insarcinata o fata de 13 ani a fost retinut de politie

Barbatul de 63 de ani, din comuna Negomir, jud. Gorj, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o fata de 13 ani, in urma carora copila a ramas insarcinata, a fost retinut, marti noaptea, pentru 24 de ore. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca barbatul si-a recunoscut fapta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )