Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Nigel Farage si-a anuntat demisia din fruntea UKIP: imi vreau viata inapoi

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in Marea Britanie. Nigel Farage si-a anuntat demisia din fruntea UKIP: imi vreau viata inapoi

Nigel Farage, liderul formatiunii Partidul Independentei Marii Britanii UKIP), si-a dat demisia din aceasta functie, la nici doua saptamani de la referendumul istoric in care britanicii au votat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. continuă pe Antena3

Nigel Farage se retrage de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost sa scot Marea Britanie din Uniunea Europeana si am reusit acest lucru (VIDEO)

Nigel Farage, unul dintre liderii taberei pro-Brexit, a anuntat ca se va retrage de la conducerea formatiunii UKIP deoarece a reusit sa atingaunicul scop pentru care a intrat in politica: iesirea.

VIDEO Nigel Farage se retrage de la sefia UKIP: Nu am fost niciodata un politician de cariera. Tinta mea a fost sa scot Marea Britanie din UE

Liderul formatiunii britanice eurosceptice UK Independence Party, Nigel Farage, a anuntat luni ca se retrage dupa ce si-a realizat ambitia de a castiga referendumul de luna trecuta in favoarea Brexitului, informeaza Reuters.

VIDEO. Brexit. Farage a demisionat de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost sa scot Marea Britanie din UE

Nigel Farage: Scopul meu in politica a fost sa scot Marea Britanie din Uniunea Europeana. Prin urmare, mi se pare corect sa renunt acum sa mai fiu liderul UKIP.

Nigel Farage, pus la punct de o jurnalista din Bulgaria

De curand, pe internet a inceput sa circule din nou un videoclip cu Nigel Farage, din urma cu aproximativ doi ani si jumatate. Numele lui Nigel Farage a aparut extrem de des in publicatiile internationale in ultima perioada, avand in vedere rezultatul in urma referendumului pentru BREXIT. Politicianul britanic membru al partidului UKIP este considerat, [].

Nigel Farage, care a anuntat ca se retrage de la conducerea UKIP, a fost protagonistul unui lung sir de momente controversate de-a lungul carierei sale politice

Nigel Farage, unul dintre liderii taberei pro-Brexit, a anuntat ca se va retrage de la conducerea formatiunii UKIP deoarece a reusit sa atinga unicul scop pentru care a intrat in politica: iesirea Marii.

Nigel Farage, liderul UKIP, a demisionat

Nigel Farage, liderul formatiunii euroseptice UKIP, unul dintre cei mai importanti sustinatori ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din UE, a demisionat, relateaza Daily Telegraph.

Liderul UKIP, Nigel Farage, a demisionat

Nigel Farage, liderul formatiunii Partidul Independentei Marii Britanii UKIP), si-a dat demisia din aceasta functie, la nici doua saptamani de la referendumul istoric in care britanicii au votat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, scrie ITV.

Patriarhia Romana, reactie in cazul copiilor romani adoptati de un cuplu de homosexuali din Marea Britanie

Patriarhia Romana a emis un comunicat de presa in care le solicita autoritatilor romane sa intervina in cazul familiei Barbu, ramasa fara copii in Marea Britanie. Tatal copiilor, Florin Barbu, a protestat in repetate randuri fata de preluarea copiilor si incredintarea lor unui cuplu gay din Marea Britanie.

BREXIT. Marea Britanie nu va parasi UE, crede ministrul austriac al Finantelor

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana. Marea.

Europarlamentarii PSD ii cer lui Iohannis sa prezinte un plan pentru romanii din Marea Britanie

Delegatia eurodeputatilor PSD spera ca la consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit, presedintele Klaus Iohannis sa prezinte un plan privind gestionarea situatiei romanilor din Marea Britanie. Social-democratii din PE sustin ca presedintele Iohannis a avut posibilitatea, la Consiliul European, sa vada exact pozitionarile celorlalti membri ai UE, dar si a liderilor de institutii europene, pentru a formula o pozitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )