Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT. Marea Britanie nu va parasi UE, crede ministrul austriac al Finantelor

Antena3 Antena3,
BREXIT. Marea Britanie nu va parasi UE, crede ministrul austriac al Finantelor

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana. Marea. continuă pe Antena3

BREXIT. Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu Blocul comunitar inainte de incheierea procesului de parasire a UE

Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu Blocul comunitar inainte de incheiere a procesului de parasire a UE, a anuntat comisarul european pentru Comert, Cecilia Malmstrom.

Ministru austriac: Marea Britanie nu va parasi UE, in pofida referendumului

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana, transmite Mediafax.

Ministru austriac: Marea Britanie nu va parasi UE, in pofida referendumului

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana.

BREXIT. A crescut cu peste 500% numarul infractiunilor motivate de ura, in Marea Britanie

Dupa votul pentru Brexit, numarul infractiunilor motivate de ura, inclusiv cateva agresiuni, raportate online politiei britanice a crescut in Marea Britanie. Statisticile arata o crestere cu peste 500% in decurs de o saptamana.

VIDEO. Brexit. Farage a demisionat de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost sa scot Marea Britanie din UE

Nigel Farage: Scopul meu in politica a fost sa scot Marea Britanie din Uniunea Europeana. Prin urmare, mi se pare corect sa renunt acum sa mai fiu liderul UKIP.

Traian Basescu: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie dupa Brexit

Liderul PMP, fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca 'pierderile vor fi in Europa', informeaza Agerpres.

Basescu despre Brexit: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie

Fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca pierderile vor fi in Europa.

Serial RL. Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70

Mircea Maer este redactor-sef al publicatiei Ziarul Romanesc care apare saptamanal in Marea Britanie. Acesta spune ca exista o stare de incertitudine in randul romanilor care locuiesc, muncesc sau studiaza in Regatul Unit.

Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu UE inainte de Brexit

Marea Britanie nu poate incepe negocierile privind acordurile comerciale cu Blocul comunitar pana la incheierea procesului de parasire a UE, a declarat Comisarul european pentru Comert, Cecilia Malmstrom, relateaza BBC News.

Europarlamentarii PSD ii cer lui Iohannis sa prezinte un plan pentru romanii din Marea Britanie

Delegatia eurodeputatilor PSD spera ca la consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit, presedintele Klaus Iohannis sa prezinte un plan privind gestionarea situatiei romanilor din Marea Britanie. Social-democratii din PE sustin ca presedintele Iohannis a avut posibilitatea, la Consiliul European, sa vada exact pozitionarile celorlalti membri ai UE, dar si a liderilor de institutii europene, pentru a formula o pozitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )