Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rata somajului, la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

România Liberă România Liberă,
Rata somajului, la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

Rata somajului a crescut la 5,4% in luna octombrie, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, arata datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La sfarsitul lunii octombrie, Romania avea aproape 490. 000 de someri. Numarul este cu 60. 000 mai mare decat cel inregistrat in luna septembrie, conform Digi 24. Din cele aproape 490. 000 de persoane fara un loc de munca, doar un sfert primeau ajutor de somaj. Restul de aproape 320. 000 isi cautau o slujba insa nu beneficiau de . continuă pe România Liberă

Bursele europene au scazut, dupa ce ieri au atins cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in scadere, de la cel mai ridicat nivel din 2008, in urma reducerii de catre Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) a estimarilor privind cresterea economiei mondiale in acest an si 2014, potrivit presei internationale.

increderea investitorilor in economia Germaniei, la cel mai ridicat nivel dupa octombrie 2009

Increderea investitorilor in economia Germaniei a urcat, luna aceasta, la cel mai ridicat nivel dupa luna octombrie a anului 2009, semnaland ca redresarea continua chiar si dupa incetinirea cresterii din trimestrul al treilea, arata Bloomberg.

Productia de electricitate a atins astazi cel mai ridicat nivel al acestui an

Productia de electricitate la nivel national a atins marti un record pentru acest an, de 8. 700 MW, din care exporturile au reprezentat 1. 000 MW, iar centralele eoliene au acoperit doar 200 MW.

Romanii dau noroc tot mai rar. Cum a ajuns piata berii la cel mai redus nivel din 2008

Piata berii a scazut in primele 8 luni cu 8% fata de aceeasi perioada din 2012, pe fondul cresterii accizei la inceputul anului, iar reducerea consumului de bere are impact inclusiv asupra industriei ospitalitatii, a declarat marti Constantin Bratu,.

Lucy Mecklenburgh, vedeta cu cel mai frumos corp din lume

Are 22 de ani si le-a lasat in urma pe Rihanna sau Kim Kardashian la capitolul cel mai frumos corp. Vedeta de televiziune este adepta unui stil de viata sanatos, iar recent si-a deschis un site prin care isi.

Adam Levine, solistul grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume

Adam Levine, solistul tatuat al grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume in anul 2013 de catre revista americana People, care si-a prezentat marti seara clasamentul, scrie AFP.

Solistul Maroon 5, Adam Levine, declarat cel mai atragator barbat din lume de revista People

Revista People l-a incoronat pe solistul trupei Maroon 5,Adam Levine, drept cel mai atragator barbat din lume. Ca muzician, ai fantezii de genul ca vei castiga premiul Grammy, dar la asta nu ma.

HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania. Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti iepurasi Playboy, de la noi, imagini care subliniaza .

Cel mai frumos magazin din LUME se afla in Bucuresti, pe Calea Victoriei

Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere in anul 1998, ca o mica afacere de familie, din pasiunea pentru arta realizarii bijuteriilor. Pasiunea a evoluat odata cu dezvoltarea afacerii, iar astazi, celor 16 magazine Sabion.

Dan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca.

Artistul moldovean Dan Balan si-a mai adaugat un premiu la colectia sa de trofee muzicale. Artistul a fost desemnat invingator la categoria Cel mai Bun Interpret Best Male Singer) din cadrul premiilor rusesti Music Box. Decernarea premiilor Music Box a avut marti seara la palatul din Kremlin, Moscova. Pe piata muzicala din Rusia, premiile Music Box sunt echivalentul celebrelor premii MTV. Fanii au fost cei care au hotarat castigatorul, iar cu ajutorul lor, artistul moldovean a reusit sa .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )