Libnet.ro
UNICEF

00:07

Razboi economic? Rusia a interzis importul unor noi lactate din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Razboi economic? Rusia a interzis importul unor noi lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia a interzis importul unor noi produse lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari. Agentia pentru protectia consumatorilor Rospotrebnadzor a afirmat, intr-un comunicat, ca a constatat contaminari microbiene si incalcari ale normelor, dupa inspectarea branzei produse de catre Milkiland, o firma cu sediul la Kiev.

Rusia a interzis importul unor noi produse lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari, scrie AFP. Agentia pentru protectia consumatorilor.

Rusia a interzis importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara din Rusia a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova incepand cu 5 iulie. Autoritatile au invocat incalcarea.

Rusia a interzis importul de bovine si carne de vita din Romania

Autoritatea federala sanitar veterinara din Rusia Rosselkhoznadzor) a interzis importurile de bovine, carne de vita si produse din carne din Romania acuzand o epidemie de encefalopatie spongiforma bovina ESB), cunoscuta ca boala vacii nebune, transmite ITAR-TASS, citata de Agerpres.

Rusia a interzis importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciul Federal de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara din Rusia a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova incepand cu 5 iulie, invocand incalcarea cerintelor fitosanitare ale Uniunii Vamale de catre companiile moldovenesti.

Rusia interzice importul de carne procesata din Republica Moldova

Serviciului federal de supraveghere veterinara si fitosanitara din Federatia Rusa Rosselhoznadzor) a decis interzicerea importului de carne procesata din Republica Moldova, incepand cu data de 5 iulie. Rusia a.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )