Libnet.ro
UNICEF

15:30

Razvan Burleanu, noul presedinte FRF. Cine este omul care il inlocuieste pe Mircea Sandu dupa 24 de ani

Adevărul Adevărul,
Razvan Burleanu, noul presedinte FRF. Cine este omul care il inlocuieste pe Mircea Sandu dupa 24 de ani

Razvan Burleanu a castigat duelul cu Vasile Avram pentru fotoliul de presedinte FRF cu scorul de 112-59. Iata portretul unui conducator tanar, venit parca de nicaieri, care a furnizat o surpriza uriasa. continuă pe Adevărul

PREZENTARE Cine este Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF: A fost angajat in cadrul Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale

Absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si fost angajat in cadrul Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale, Razvan Burleanu a castigat, miercuri, alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Intra in material pentru a vedea o prezentare a celui care il va inlocui pe Mircea Sandu.

PROFIL: Cine este Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF

Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, in postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce l-a invins in turul doi de scrutin pe Vasile Avram cu o diferenta zdrobitoare de scor. Vedeti mai jos cine este Razvan Burleanu, cel mai tanar presedinte de federatie din Europa.

Surpriza in lumea fotbalului: Razvan Burleanu, 29 de ani, noul presedinte al FRF

Presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), el primind 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 59 cate a avut fostul arbitru Vasile Avram.

OFICIAL Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal

Razvan Burleanu 29 de ani) este, incepand de miercuri, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. In turul doi, Burleanu a acumulat 113 voturi si l-a invins pe Vasile Avram a adunat doar 58 de voturi). Dupa 24 de ani, FRF-ul nu mai este condus de Mircea Sandu.

Victor Piturca: Poate noul presedinte al FRF are alta optiune pentru echipa nationala

Victor Piturca a sustinut oconferinta de presa inainteaconfruntarii de miercuricu Argentina ora 21. El nu excludevarianta de a fi schimbat de noul presedinte al FRF,.

Presedinte la 29 de ani. Razvan Burleanu e noul sef al FRF

Razvan Burleanu 29de ani) a fost ales miercuri 5 martie pe postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Cu un discurs impecabil, tanar si probabil cu sustinere, FRF are sansa unui nou inceput prin Burleanu. Era nevoie de o schimbare si este bine ca aceasta s-a produs cu un on tanar, care poate aduce un alt suflu si elimina vechiul sistem hulit permanent in ultimii 20 de ani.

Noul presedinte al FRF a cerut PRIMA DEMISIE din federatie, dupa castigarea alegerilor

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, i-a cerut, miercuri, secretarului general al federatiei, Adalbert Kassai, sa-si dea demisia, pentru a nu fi nevoit sa-l dea afara, informeaza Mediafax.

Razvan Burleanu il vrea pe Reghecampf ca selectioner. Antrenorul: Mi-as dori doar daca pot continua si la Steaua

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, a declarat miercuri seara, pentru GSP ca si-ar dori ca Laurentiu Reghecampf sa fie selectioner. Reghecampf ar trebui sa fie selectioner. Daca se pune problema, voi.

Astazi se alege noul presedinte al FRF. Cinci candidati au ramas in cursa

Vasile Avram, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puscas si Sorin Raducanu sunt cei cinci candidati care au ramas in cursa pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce principalul.

Razvan Burleanu a castigat alegerile pentru sefia FRF. Rezultatul final al votului, amanat din cauza unei tentative de frauda

Razvan Burleanu este noul presedinte alFederatiei Romane de Fotbal. Burleanu a obtinut majoritatea voturilor membrilor Adunarii Generale, peste 87 din 173. Burleanu il succede in functie pe Mircea Sandu,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )